Шампионска лига: Лудогорец – Реал

1
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Шампионска лига: Лудогорец – Реал

Nadpis.com

01/10/2014

42 000 зрители гледат Лудогорец срещу Реал Мадрид.
Реал Мадрид гостува на Лудогорец в мач от група В на Шампионската лига.

Лудогорец се изправя тази вечер срещу десеткрактния европейския клубен първенец и настоящ носител на трофея в Шампионска лига Реал (Мадрид).

Мача от  Турнира на богатите започва в 21:45 часа на „Васил Левски“.

„Кралете“ пристигнаха в София вчера в пълния си блясък, начело с двукратния носител на „Златната топка“ и машина за голове Кристиано Роналдо.

Букмейкърската къща „Бетфеър“ приема заложи за хеттрик на Роналдо при коефициент 7. За сравнение победа на Лудогорец се оценява на 17.

В Испания пък отписаха вече Лудогорец като нарекоха отбора „нискотарифен“. Според публикация на местен сайт шампионите са доста класи под „белия балет“, но въпреки това, са най-богатият отбор на Балканите.

Лудогорец – Реал Мадрид
ст. „Васил Левски“, София – 21,45 ч. по bTV Action
Съдия: Крейг Томпсън (Шотландия)

От Лудогорец вече дадоха дума, че няма да се притеснят от Роналдо и компания. Шампионите ще опитат да оправдаят името си и за пореден път да направят луд мач.
В лагера на Реал няма да подценят срещата, като на вчерашната пресконференция треньорът Карло Анчелоти увери, че ще излезе с най-доброто, с което разполага.

Испанците ще търсят убедителна победа в София, за да затвърдят възходящата си форма. Кристиано Роналдо има шанс да подобри рекорда на Раул от 71 гола в Шампионската лига. В момента португалецът и Лионел Меси са с по 68.

Раградчани обаче със сигурност няма да се дадат без бой тази вечер, а доброто им представяне срещу „мърсисайдци“ им вдъхва допълнителен кураж. Освен това в лагера на Лудогорец добре осъзнават, че цял свят ще ги гледа тази вечер.

Българският шампион има златен шанс да демонстрира на какво е способен точно срещу Роналдо и другите многомилионни звезди.

Дерменджиев избира между най-доброто за тежкия сблъсък с „белия балет“. Очаква се Георги Терзиев да се завърне в защита и да си партнира с Козмин Моци. Атаката пък най-вероятно ще поведе Юнес Хамза, подпомаган от Марселиньо и по крилата от Михаил Александров и Даниел Абало.

Всички притежатели на билети ще бъдат подложени на щателно претърсване на влизане на стадиона.

По тази причина Лудогорец призовава феновете да дойдат на „Васил Левски“ по-рано, за да се избегне струпване по входовете. Стадионът ще бъде отворен в 19:30 ч.

Хора в нетрезво състояние или употребили наркотични средства няма да бъдат допускани на Националния стадион. Абсолютно се забранява внасянето на остри предмети и пиротехнически средства.

От Лудогорец напомнят на феновете, че стадион „Васил Левски“ разполага със система за видео наблюдение. С нейна помощ нарушителите на реда по трибуните ще бъдат идентифицирани и отстранявани незабавно.

Заради мача Лудогорец – Реал Мадрид градският транспорт в столицата ще работи с удължено време.

 

Лицензираният букмейкър Betfair ви дава 20 Евро бонус при регистрация, играйте мача Лудогорец срещу Реал Мадрид без риск.

Коментари

коментара