Как да се регистрирам в бет 365 и да вземa начален бонус 100 лева

1
Добави коментар

Ръководство как да се регистрирам в бет 365 стъпка по стъпка :
1. Кликнете на картинката:
Ако този линк не се отваря опитайте този -> ЛИНК БЕТ365 или този
ЛИНК 2 БЕТ365 | НОВ ЛИНК БЕТ365 |
Може да си смените езика на български, ако английският не ви устройва!

Регистрацията в bet365 протича за по-малко от една минута. След отваряне на сайта кликнете върху „регистрация“, за ваше улеснение сме оградили всички необходими полета в червен цвят.
Ще се отвори нов, подобен на долния прозорец. В този прозорец трябва да въведете / на латиница / преписани от личната си карта вашите данни. Полетата оградени в червен цвят са задължителни.
Всички полета означени със * са задължителни.
Запомнете потребителското си име, паролата, както и кода за сигурност.
След като кликнете върху „РЕГИСТРАЦИЯ“, се отваря долния прозорец, в който трябва да изберете валутата и предпочитан метод за депозиране и теглене на суми от букмейкърът. Най отдолу може да изберете лимити за депозит (до каква сума може да депозирате) съответно за 24 часов или 7 дневен период.
Попълнили полетата в горният прозорец, вече може да ги изпратите, след което ще получите email, в който bet365 ще ви потвърдят потребителското име и ще ви упътят, как да си получите своят бонус.

ДЕПОЗИРАНЕ В БЕТ365

За да захраните сметката си, след като вече сте се регистрирали и влезете в акаунта си, кликнете върху „депозиране“.
За да добавите вашата карта трябва да попълните цялата информация за нея. Името на картата трябва да е същото като името с което сте регистрирали акаунта.
Ако желаете да промените метода за депозит, кликвате върху „Промяна метода на плащане“.

Може да добавяте нови методи за депозиране, като кликвате върху „Добави метод на плащане“.
След като заредите сметката си може да поискате и вашият бонус. Това става от менюто Клиенти
След това отидете на оферти:
Вашият код би ще ви бъде изпратен от бет365 след като депозирате поне 10 лева. Бонусът представлява сумата, която сте депозирали (макс 100 лева) Тоест ако вкарате в сметката си 100 лева , ще получите бонус от още 100 лева.

Теглене от сметка в Bet365

След като се логнете в сметката си в сайта на bet365, кликнете върху Клиенти. Ще се отвори прозорец, подобен на долният, в който са разпределени сумите ви в bet365.
В горният прозорец кликнете върху Теглене от Сметка. Ще се отвори трети прозорец, като долният, в който трябва да въведете сумата която искате да изтеглите от bet365.
Така най-накратко протича процеса на регистрация, депозиране и теглене от сметка в Bet365.
Когато имате каквито и да е въпроси (за бонуса ви, за депозита ви , за залагане) винаги може да питате поддръжката на бет365 от бутона Чат