Конкурси всякакви: Спечелете 10 комплекта играчки и 40 часовника за рождения ден на Kinder Surprise

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 5 октомври 2014

Конкурс „Сподели своето пожелание за рождения ден на Kinder Surprise“

От 10:00 часа на 25.09.2014 г. до 24:00 часа 5.10.2014 г. включително участниците имат право да се регистрират, като въведат изискваните лични данни и споделят своето пожелание под формата на видео, картичка със снимка или текст на уебсайта www.ks40.bg.

За да участват потребителите трябва да се регстрират на уеб страницата на Конкурса: www.ks40.bg. За да участват в Конкурса, участниците трябва да бъдат над 18 годишна възраст. За да се регистрират (да създадат свой профил в www.ks40.bg ), участниците трябва да въведат валиден имейл адрес, име, фамилия, телефон, парола за достъп и да валидират регистрацията като потвърдят линк в имейл, изпратен от Организатора. След като валидацията приключи, участниците могат да споделт своето пожелание по един от указаните начини – чрез видео, картичка със снимка или под формата на текст. След като бъдат качени, поздравленията ще подлежат на допълнително одобрение от страна на модератор дали отговарят на изискванията на Конкурса.
След приключване на процеса по качване на пожеланията жури, представено от членове на Организатора, ще избере 10- големи победители в Конкурса, а от всички участници, събрали над 20 гласа чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени 40 стандартни награди.

Победителите ще бъдат оповестени на сайта най-късно до 3 (три) дни след тяхното избиране/изтегляне.

За валидна се счита всяка регистрация на www.ks40.bg, при която е качено пожелание под формата на видео, снимка или текст и, което отговаря на всички изисквания, посочени в Секция 4 и Секция 5.

В Конкурса ще бъдат наградени общо 50 победителя:
– 40 победителя на стандартни награди, които ще бъдат избрани на случаен принцип чрез теглене измежду всички пожелания, събрали поне 20 гласа от посетителите на сайта;
– 10 победителя на голяма награда – избрани от жури измежду всички участия.
Подробно описание на стандартните и големите награди се съдържа в Секция 6.

Журито се състои от 3-ма члена, които ще оценяват участващите пожелания, съгласно следната процедура, стъпка по стъпка:
1. Журито ще избере (всеки член независимо) 10 пожелания на база следните критерии:
a. Творчество;
b. Отличителност.
2. Всички пожелания, попаднали в селекцията, независимо на кой член от журито, ще бъдат оценявани от всички членове по отделно съгласно следните критерии:
a. Да бъдат творчески;
b. Да бъдат интересни;
c. Да бъдат отличими

В случай че в резултат на равен брой точки финалистите са повече от 10 (например последните трима са с равен резултат и така финалистите са 12), всеки член на журито трябва да подреди пожеланията, събрали еднакъв брой точки според тяхното предпочитание. За победители ще бъдат обявени пожеланията, събрали най-много отредени 1-ви места, най-много отредени 2-ри места (в случай на равенство на брой 1-ви позиции), най-много отредени 3-ти места (в случай на равен брой 2-ри места) и т.н.

Участниците ще получат своите награди чрез куриер на посочен от тях адрес. За целта, след определяне на печелившите участници Организаторът ще осъществи контакт с тях на посочения при регистрацията имейл адрес или телефонен номер и ще поиска предоставянето на адрес за доставка на наградата.

Наградите в Конкурса „Сподели своето пожелание за рождения ден на Kinder Surprise“: са следните:
10 Големи награди – комплект с играчки от юбилейната колекция.
40 Стандартни награди – ръчен часовник Kinder.