Sony Xperia E Ревю

7
Добави коментар
vaskoyordanov92
vaskoyordanov92

Той разполага с малък екран от 3,5 инча с резолюция от 320 х 480 пиксела, което е стандарт за телефони от средно ниво. Екранът е устойчив на надраскване и капацитивен, което го прави чувствителен на допир. Може да се каже, че 3.5 инча е минималният размер – трябва да го имате предвид при покупката на смартфон.

Телефонът се предлага в черно, розово или бяло.

The Xperia E идва с Google Android 4.1 (Jelly Bean), монтирани. Jelly Bean предлага няколко полезни екстри, включително подобрена клавиатура с по-добър речник, подобрен живот на батерията и новата Google Карти, които ви казват, времето, доклади за трафика, разписанието на влаковете и други удобни информации.

Sony е персонализиран Android със своя Timescape и Infinite модификации, плюс разширен началнен екран и някои допълнителни опции за контролна свързаност.

Google Play ви позволява да изтеглите огромен избор от приложения, много от тях безплатно. Предварително инсталирани приложения включват Google Maps със Street View, уеб браузър, Facebook.

Телефонът се захранва от 1 GHz Qualcomm Snapdragon процесор, който тече гладко. Паметта е ограничена до 512, но това е достатъчно за смартфон от такъв ранг.

Ние нямаме оплаквания за паметта, тъй като има 4GB вградена в склад, от които около 2 GB е достъпна за потребителя, плюс слот за микроб карта, така че можете лесно и евтино да се добави допълнителна 32GB памет за съхранение на музика, приложения , и т.н.

Камерата е оборудвана с много ниска резолюция 3,2 мегапиксела сензор, без светкавица или автофокус и може да заснема видео с VGA резолюция само. Този режим е подходящ за вземане на щракне на приятели по време на дневна светлина и да ги споделите на Facebook, но не много повече.

Много смартфони от нисък клас се провалят напълно, когато става въпрос за живота на батерията, но това не е проблем за Xperia E, който има по-голяма батерия от много продукти -1530mA

Характеристики и цена – Sony Xperia E