Сензация!!! Вадят Зорница Линдарева от „ВИП Брадър“ преждевременно!? Вижте защо!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Семейството на Зорница Линдарева прави всичко възможно да я изкара от „ВИП Брадър”!

От kliuki.net научихме, че е много вероятно Зорница Линдарева да бъде изкарана от „ВИП Брадър” още преди да се е сблъскала с „народната” любов и да дочака зрителите сами да я изгонят от реалитито. Оказа се, че семейството на Линдарева се опитва да направи и невъзможното, за да изкарат моделката от Къщата. Те водили преговори с продуцентите на реалитито, с които Зорница е подписала железен договор, обаче.

С

Advertisement:

Advertisement:

преждевременното изкарване на Линдарева от Образцовия дом на „ВИП Брадър” се е заела сестрата на устатата моделка, която е адвокат в столицата. Тя настоявала договорът на Зорница, който е подписала преди да влезе в реалитито, да бъде разтрогнат, защото семейството ѝ се притеснява за здравословното състояние на Линдарева. И въпреки, че когато е трезва не показва признаци, че е психично болна, в момента, в който с докопа до бутилката, Зорница става съвсем различен човек и буквално оставя у хората

и зрителите впечатление, че е луда.

Особено притеснен за състоянието на Линдарева бил баща ѝ, който едва не получил удар, когато видял дъщеря си с чаша в ръка още в 9 часа сутринта. А след шамара, който Тачо заби на Зорница, бащата настоял дъщеря му веднага да бъде изкарана от формата, за да се прибере вкъщи, при семейството си и да се лекува. Едва ли обаче продуцентите на „ВИП Брадър” ще я пуснат да си отиде на толкова ранен етап от реалитито, защото това значи рейтингът им да падне още по-надолу.