Целулит-Cellulite

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

 Премахване на Целулит

Какво мога да направя, за да премахна целулита? Аз съм в края на 30-те години и никога не съм си мислела, че ще получа целулит на тази възраст.

Не свързвайте появата на целулит с годините и не се чувствайте дискриминирана и подтисната от това.Целулитът може да се появи при момичета в юношеските им години-или дори по-млади. Това е така, защото, въпреки това, което сте чували за cellulite, той е просто най-обикновено натрупване на мазнини,което изглежда по различен начин, защото зависи от това как тя е разположена.Всеки има нишки на съединителната тъкан, които разделят мастните клетки в отделения и се свързват с мазнините на кожата. При жените тези влакна образуват пчелна пита-образно описано, така че всяко увеличение на мазнини е тенденция да се появи това нелицеприятна неравност, като „плънка в един матрак“. Вие виждате по-малко целулит при мъжете, тъй като техните влакна се движат хоризонтално, образувайки кръстосан модел, който предотвратява изпъкване или вдлъбване.Затова при мъже целулит е по-рядко срещан.

Въпреки, че целулит може да се появи по всяко време, вярно е и твърдението, че cellulite не може да се появи от нищото и да се влоши с възрастта. Това е така, защото нашите тъкани се променят. Тези нишки на съединителната тъкан се сгъстяват с възрастта, и кожата ни става по-тънка, което прави целулита по-забележима. По-важното е, ние да не натрупваме мастна тъкан с възрастта. Жената губи £ 5от мускулите и ги заменя с около £ 15 на мазнини всяко десетилетие от живота си възрастен

Има няколко терапии, които са предложени за отстраняване на целулит, но никой не са били подкрепени в научна или медицинска литература.

Масажи и терапии за премахване или изглаждане на Целулит
Терапевтични методи, които са физически или механични включват:

спорт за премахване на целулит
пневматични масажи за премахване на целулит
масажи за celulit, които стимулират лимфния поток
топлинна терапия за премахване на целулит
ултразвук за премахване на celulit
целулит кафе
целулит диета
спорт за премахване на целулит
целулит хранене
радиочестотна терапия за премахване на celulit
магнитотерапия за премахване на целулит
радиални вълни терапия cellulite
Ендермология за премахване на целулит
електрическа стимулация за премахване на celulit

Практиката показва че те наистина действат и мненията и отзивите за тях са добри.Втори клас на целулитните стратегии и процедури за отстраняване на целулит, включва,билкови екстракти, кремове и гелове, които действат на мастните тъкани и помагат за премахване на целулит.
Съществува широк спектър от фармакологични и билкови средства, които се използват за да се избавите от целулит,тук ще изброим някои от тях ,за които има наблюдения и положителни отзиви и резултати.

Тези средства се прилагат локално, орално, или чрез инжектиране,някои хора с целулит носят специални облекла наричат ги, облекла с компресия за намаляване на появата на целулит. Тези облекла се опитват да компресират артериите и повишават  кръвнния и лимфния поток, за да се намали визуално целулита.Други техники за премахване на целулит, като например липосукция и целулит диета също се използват за отстраняване на celulit.Въпреки това, хранителен режим със здравословна и балансирана диета и редовен спорт, може да бъде най-добрият начин да се намали съдържанието на мазнини в клетките и да се намали появата на целулит.
От полза в борбата с портокаловата кожа могат да Ви бъдат различните Антицелулитни продукти.