Конкурси всякакви: Хвани вълната с Fibella Wave и спечели много награди

12
Добави коментар
pgp

Краен срок – 5 ноември 2014

Играта се състои в специално създадено за целта приложение във Facebook страницата на Фибела WAVE.

Всеки участник може да участва в Играта неограничен брой пъти от един (своя) валиден Facebook профил, като се регистрира за участие.

Играта се състои от няколко начални варианта за избор – „вълни”, съответстващи на даден вкус от продуктовата гама на Фибела WAVE. Всяка „вълна” води до различни ситуации и възможности за реакция пред участника и той има възможност да направи различни избори., Изходът от избора е автоматично генериран – или спечелване на награда или възможност за споделяне на послание
Целта на играта е достигане до положение/стъпка, където се изписва съобщение, дали потребителят печели тениска или комплект силиконови гривни.

Наградите в Играта са два вида – 100 броя дизайнерски фланелки от Фибела WAVE и 15 комплекта от по 3 бр. силиконови гривни Фибела WAVE.

Спечелването на наградите става на случаен принцип, заложен в механиката на играта – през определен период се генерира съобщение, че се печели дадена награда до изчерпване на двата вида награди в края на Играта на 05.11.2014 г.

Спечелването на двата вида награди става по един и същи начин – при достигане на определена позиция в Играта и генериране на съобщение „Печелиш Тишърт Фибела WAVE/ Печелиш комплект силиконови гривни Фибела WAVE.

Всеки потребител на Играта може да спечели само веднъж една награда за целия период на играта.

Молим печелившите, които видят своите имена в таба “Победители” в приложението, да изпратят в лично съобщение точните си данни (телефон и адрес) за доставка. Крайният срок за изпращане на данните е 10.11.2014 г. в 23:59:59 ч.

Наградите ще бъдат доставени за сметка на Организатора и безплатно за участниците – с куриер до всички печеливши в срок от 50 работни дни след потвърждение на адрес за доставка от страна на печелившите. Преди доставката служителят на куриерската фирма ще позвъни на получателите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При неуспешен опит печелившите участници да бъдат открити и да им бъде доставена наградата, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.