ШОК! Вижте какво разкри майката на Зорница от ВИП Брадър

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Зорница Линдарева лъже за лукса, в който уж е израснала

Зорница Линдарева лъже за уж богатите си родители, които й осигурили големи възможности. Випбрадърката преувеличава за миналото си, твърдейки, че е израснала сред охолство и лукс. Истината се оказа далеч по-различна и разкрита не от кой да е, а от родителите й и то в национален ефир. 

Зорница Линдарева избива комплекси, смята родителката й. Според майката на манекенката детството й съвсем не е било такова, каквото го описва. Налагало се тя да работи на няколко места, за да издържа децата си. 

Стана ясно и че Зорница сериозно е влошила здравето си покрай булимията. Цели 15 години манекенката се бори за нормален живот. Хранителните проблеми се появили още в 8 клас, разказа още майка й. 

 

Не случайно манекенката е най-коментираната и обсъждана участничка от поредния сезон на ВИП Брадър в социалните мрежи. Потребителите недоумяват защо лъже за миналото си и си съчинява небивали истории. Появиха се и слухове, че хигиената й е под всякаква критика. 

Бившата на Тачо използва скъпа козметика, но подценява хигиената, коментират съквартирантите в Къщата. Моделката влизала в банята веднъж на няколко дни, което тотално шашардисало брадърите. 

За още клюки от ВИП Брадър харесайте фейсбук-страницата ни!

ШОК! Вижте какво разкри майката на Зорница от ВИП Брадър 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари