Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства!

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Независимо дали си красива, или не, слаба или дебела, всички жени се сблъскват със смотаняците в сайтовете за запознанства 

“Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства”, ако си мислиш така, тази статия е точно за теб. До този извод достигна наша читателка, решила да сподели опита си, придобит по трудния начин. 

Стела решава да се регистрира в няколко сайта за запознанства, след като отслабва с 10 килограма. Това й се вижда достатъчно добра причина, за да се покаже на мъжете в мрежата. Докато тя описва себе си максимално честно и отговаря почтено на съобщенията, адресирани до нея, разбира едно – мъжете в тези сайтове търсят само еднократни авантюри. Положението става все по-отчайващо след 2 седмици. Неприличните предложения валят, но не я подминават и агресивните нападки, породени от отказ за среща. 

След като отговаря на повече от стотина лични съобщения, Стела разбира, че всичките й ухажори са или женени, или извратени, или по-отчаяни и от нея. И все пак, решава да се срещне с един от най-запалените си фенове. На срещата пристига вместо атлетичният, симпатичен 30-годишен хубавец от снимката, неговото карикатурно копие – мъж на около 45 г., плешив, с бирено коремче и скъсани кецове отпреди десетина години. Оказва се, че кавалерът дори не може да си позволи да я почерпи кафе, защото уж не са му платили заплатата. В края на тази пародия на среща Стела си казва: “По дяволите,  твърде хубава съм за сайтовете за запознанства!”  и още същата вечер приключва завинаги с това приключение. 

Ако и вие искате да ни разкажете своята онлайн история, може да ни пишете ТУК! Не пропускайте да харесате и фейсбук-страницата ни!

Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари