David Beckham със Собствена Марка Уиски

1
Добави коментар
jane78
jane78

Най-ново в Playluxury

Детайли

Мода

Горещо

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

David Beckham със Собствена Марка Уиски0 от 51 от общо 0 гласували.

снимки: google.com

След дълъг и изтощителен ден вече всеки ще може да разпусне в компанията на David Beckham. Е, на действителното му присъствие по всяка вероятност ще може да се наслаждава единствено съпругата му Victoria, но останалите му фенове могат да се утешат с чаша от качественото уиски, която футболистът произвежда.

В начинанието участва и известният музикален продуцент и предприемач Simon Fuller. Преди броени дни бе официалното представяне на новата марка уиски „Haig Club“, а за да отбележат събитието, новите бизнес партньори организираха специално парти в тесен семеен и приятелски кръг. Изисканата вечеря се проведе в луксозното частно имение Gilmerton House в Единбург.

Тя започна с дегустация на класически коктейли, в чиито състав блесна „Haig Club“. След това плътният вкус на уискито бе подчертан от прецизно разработено меню от 7 блюда, включващо пресни омари, еленско месо и сорбе от сезонни плодове. За него се погрижи отличеният със звезда „Мишлен“ главен готвач Tom Kitchin.

Колегата му Gordon Ramsey, който също бе сред гостите на събитието в Шотландия, се вдъхнови от ароматната напитка и се включи в кулинарното пиршество. Той използва „Haig Club“ за създаването на изумителен десерт, с който впечатли присъстващите.

Новият продукт на David Beckham и Simon Fuller е създаден в най-старата дестилерия в Шотландия. Тя принадлежи на клана Haig, чийто корени могат да бъдат проследени назад чак до 17-ти век, правейки фамилията първата в страната, занимаваща се с производството на емблематичната за Острова спиртна напитка. Макар и за „Haig Club“ да са използвани най-новите технологии, то следва многовековните традиции на бранда. Четвъртитата плоска бутилка със съвременен дизайн е в син цвят и е вдъхновена от използваните в миналото, които помагат уискито да бъде оценявано не чрез цвета, а единствено по аромата и вкуса си. За последния е отговорен специалистът Chris Clark, който създава уникален бленд с „чист и свеж нос, подчертаващ хармонията между карамелените и пикантни нотки“.

David Beckham е изключително доволен от резултата, както и че е оставил следа в богата история на „Haig“. Футболната суперзвезда подчерта, че при създаването на уискито всички са се ръководели от максимата, че качеството е по-важно от количеството, която самият той следва и в личния си живот. Очаквано, световната знаменитост ще е красивото рекламно лице на новата марка скоч.

„Haig Club“ вече е достъпно в барове, ресторанти и магазини в Обединеното кралство, а през следващите няколко седмици ще е на разположение на потребителите в Китай, Южна Корея, Виетнам, Малайзия, Сингапур и Съединените щати. Планира се в близко бъдеще новото качествено уиски да се предлага на места в целия свят.