Предметите, които гонят късмета от нас

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Както има предмети, които носят късмет, така има и такива, който го държат далеч от нас

Ако искате да сте сред късметлиите в живота, вижте кои предмети трябва веднага да изхвърлите от дома си. 

Сувенири от миди, рапани, трофеи на мъртви животни, сухи цветя

Ако обичате да колекционирате черупки от миди и рапани, ще ви разочароваме. Те могат да прогонят късмета от вас, защото носят лоша енергия. Всякакви остатъци от мъртви животни е желателно да изхвърлите веднага от дома си. Сухите цветя също не са сред любимците на късмета, затова ги избягвайте.

Счупени вещи

За счупените огледала вероятно сте чували, но какво ще кажете за счупените кухненски прибори?! Отървете се от всички напукани съдове и счупени прибори. Не забравяйте и счупените огледала. 

Спомени от бившите

Да, знаем, че подаръците от бившите са ви много скъпи. Те обаче могат да провалят новата ви връзка. Ако толкова не можете да се разделите с тях, ги приберете в някой кашон далеч от очите ви. Ако ви подарят нещо на раздяла, също го изхвърлете. 

Подаръци от съмнителни хора

Не носете бижу, подарено ви от съмнителен ухажор. Не е желателно и да приемате подаръци от хора, които са ви неприятни. Те прехвърлят негативната си енергия чрез вещите, които държат да останат при вас, писа Beu.bg. 

Кактуси

Трънливите растения не носят късмет. Нещо повече – те са носители на негативна енергия. Може и да не ви се вярва, но могат да отнемат силите ви и да ви карат да се чувствате уморени. 

За още интересни статии харесайте фейсбук-страницата ни!

Предметите, които гонят късмета от нас 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари