Това трябва да се промени!

5
Добави коментар
Bat_Tony
Bat_Tony

Всеки човек се ражда с определена мисия, но малко са хората, които успяват да я открият, следват и приключат в своя жизнен път. И това се случва не защото нямат цел, мечти и хоризонти, а защото им липсва Страст, липсват им Упоритост и Повторение. Също така им липсват Любов, Контекст…

Това трябва да се промени!

Това трябва да се промени!

2014-10-16

Наталия Маламова

Практична и приложима

Разбираема

Чете се лесно и бързо

90

Избора да си свободен.

Една книга за споделения опит и извървяният път към успеха.

User Rating: 4.3 ( 4 votes) 90

Всеки човек се ражда с определена мисия, но малко са хората, които успяват да я открият, следват и приключат в своя жизнен път. И това се случва не защото нямат цел, мечти и хоризонти, а защото им липсва Страст, липсват им Упоритост и Повторение. Също така им липсват Любов, Контекст и Съдържание, с което да го напълнят.

Следвайки своя жизнен път и Мисия човек се среща с много Препятствия и бариери и заветната цел остава недостижима и неизвървяна поради липсата на кураж и Страхът от провал. В такъв момент препятствията водят човек до отчаяние и изборът му да продължи е раздвоен – да се откаже ,като се подчини или да продължи като претърпи Промяна.

И как трябва да се случи и кой е пътят на успеха, който трябва да извърви всеки от нас ни показва Алфредо Кулебро в книгата си : „Това трябва да се промени!“. Една книга, в основата на която лежи истинската история и извървяният път към успеха на автора. Един разказ за човек на ръба на отчаянието, и смелостта и куража да продължи.

Прочитайки книгата всеки от нас ще достигне до сърцевината на своята Мисия. Ще постигне своята цел, ще се изправи пред предизвикателствата и страха, които съпътстват Мисията му, защото ще се е научил ДА БЪДЕ, ДА ПРАВИ И ДА ИМА.

Това са критериите за успех.

Сюжетът на книгата е интересен – едно пътешествие до Канкун, пътешествие, което променя живота и възгледите. Пътешествие, което от роб го превръща в свободен човек. Стилът и езикът са достъпни, дори за обикновения човек без високо ниво на IQ. Книгата е и с практическа насоченост, след всяка глава – упражнения за промяна, защото ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

Много са факторите за промяна и достигане на крайната цел, но усвоявайки ги човек постига своето щастие. Една книга за духовна, емоционална и поведенческа промяна. Една книга за споделения опит и извървяният път към успеха. Една книга за избора да си свободен и да променяш съдбата си.

Ако искате да закупите „Това трябва да се промени!“ с 10% отстъпка, осигурена от SmartMoney.bg, вижте как да го направите.