система за пречистване на питейна вода

1
Добави коментар
pavirani
pavirani

ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМАТА:

►eлегантен, компактен корпус, голям ресурс на пречистване;

►достъпна цена;

►5 нива на пречистване на питейна вода;

►идеално пречиства водата от пясък, тиня, ръжда, мътилка, органични замърсявания, хлор, тежки метали, пестициди, намалява съдържанието на желязо;

►отделна батерия за чиста вода;

►възможен монтаж и върху кухненския плот.

 

КОЛКО ЧЕСТО СЕ СМЕНЯТ ФИЛТРИТЕ И КАКВА Е ЦЕНАТА?

При обикновено домашно ползване филтрите се подменят през 6 месеца (ок.4000л). Цената на целия комплект филтри е 38.70 лева. Само за 6.45 лева на месец ще разполагате с 660 литра добре пречистена вода, която вашето семейство ще може да ползва освен за пиене и за приготвяне на храната. Нека само да си представим как и на каква цена можем да донесем това количество вода от магазина.

 

МОНТАЖ НА СИСТЕМАТА

Системата лесно се свързва с водопровода посредством включения в комплекта спирателен кран, който се завива към същесвуващия водопровод. Допълнителната батерия за чиста вода се поставя от горе, като се пробива много малък отвор в плота или в мивката. Системата може да бъде монтирана самостоятелно или от водопроводчик. При възникнали въпроси може да се обадите за безплатна консултация на телефона посочен в горното поле на сайта. Елегантна бяла кутия и компактните размери позволяват монтаж както върху плота, така и в шкафчето под кухненската мивка. Комплектът съдържа всички части, които са необходими за монтажа. 

След първоначалния монтаж и след всяка смяна на филтърните патрони системата задължително да се изплакне с 15 литра вода и да се остави за 5-6 часа за активиране на филтрите. Водата е годна за пиене след извършване на гореописаните действия.

 

ЕТАПИ НА ПРЕЧИСТВАНЕ:

Системата е оборудвана със специално подбрани за пречистване на питейна вода линейни филтри: 2 механични филтъра от полипропиленова пяна с отлични поглъщащи замърсяванията свойства. Пречистват от водата пясък, ръжда, утайки, тиня, мътилка. Карбонов филтър от висококачествен активен въглен от кокосови черупки. Премахва до 99% от свободния хлор,до 85% от пестицидите, органични замърсители, фенол, бензол, производни на хлор разтворители, полиароматни съединения. Комбиниран дукомпонентен филтър. Първият слой премахва сероводород, пестициди, понижава концентрацията на тежки метали и желязо. Спира развитието на бактерии. Вторият слой е от висококачествен активен въглен от кокосови черупки. Подобрява вкуса на водата.

AIPRO 20MS и  AIPRO 1MS са  механичен патрон от полипропиленови влакна оформени във вид на пяна. Отворените микромехурчета на пяната образуват огромна повърхност (големина колкото футболно игрище), което позволява задържане на голямо количество твърди частици с големина до 20 микрона (AIPRO 20MS) и 1 микрон (AIPRO 1MS). Премахват от водата пясък, ръжда, утайки, тиня, мътилка.

AICRO-L3 е филтърен патрон изпълнен с висококачествен активен въглен от кокосови черупки. Премахва до 99% от свободния хлор,до 85% от пестицидите, органични замърсители, фенол, бензол, производни на хлор разтворители, полиароматни съединения. Подобрява вкуса и мириса на водата.

AICROP-L4 е двукомпонентен филтърен патрон. Първият слой се състои от KDF смола. Премахва сероводород, пестициди, понижава концентрацията на тежки метали (олово, арсен, кадмий, живак) и желязо. Спира развитието на бактерии. Вторият слой е от висококачествен активен въглен от кокосови черупки. Премахва хлор, пестициди,органични субстанции, фенол, бензол, производни на хлор разтворители, полиароматни съединения. Облагородява вкуса и мириса на водата.

 

Системата е произведена в Полша.

 

СЕРТИФИКАТ  ISO 9001:2008 НА AQUAFILTER EUROPE

Производителят не носи отговорност в случаи на механични повреди предизвикани от грешки при монтажа и експлоатация на системата несъобразена с нейното предназначение. 

Системата да се поставя в помещения с температура мин. +2°C.