Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Албена Вулева е клептоманка, не обича да плаща в магазините

Албена Вулева, която се изявява във ВИП Брадър, има склонност да краде. Бившата водеща на “Сигнално

 жълто” задигнала замразено пиле от голям супермаркет още през 2006 година, когато публичният резил й се разминал за малко. Тогава охраната на магазина я съжалила и не поддала жалба в полицията за кражба. 

 Вулева прибрала едно замразено пиле в чантата си и забравила да го плати на касата. На излизане от магазина обаче охранителите я спрели и я накарали да го плати. Така блондинката се прибрала, без да се налага да дава обяснения в полицията. Късметът й обаче не проработил при следващата кражба. 

 

 

Пак през същата година Вулева откраднала евтина козметика от хипермаркет “ХИТ”. На изхода на магазина водещата била спряна от охраната. Тогава брадърката се разкрещяла и избягала позорно с охранителя си. От супермаркета обаче решили да подадат жалба в полицията и да я разобличат като крадла. Потърпевшите сигнализирали 7-о РПУ, където има преписка за кражба на името на Вулева.

От 2006 година няма подадени жалби за кражба срещу нисичката блондинка, но това не означава, че е преодоляла клептоманията си, писа “Всеки ден”. Запознати твърдят, че тя обича да тараши моловете и да краде скъпи дрехи от бутиците. По този начин не й се налагало да плаща за модерния си външен вид.

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни! 

Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари