Модна къща Astella стана на 10 години » Моден свят

12
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модна къща Астела стана на 10 години! На елегантно парти, на което присъстваха едни от най-верните почитатели на марката и изобщо на модата в България, дизайнерката Аля Милушева, заедно със своя екип, отпразнуваха юбилей!

Събитието по традиция се проведе в бутика на Астела на ул. Алабин 56. Гостите бяха посрещнати от приказна обстановка, наподобяваща историята за спящата красавица, а шампанско, любезно предоставено от Moët & Chandon допринесе за бляскавата и празнична обстановка.

Освен на професионално поднесен хайвер и други „гурме“ вкусотии, гостите се насладиха на ревю по повод зимните колекции на марките, представяни от модната къща. Blumarine, Scervino Street и Miss Blumarine впечатлиха с топли нюанси, комбинация на естествени материи с обемни кожени яки, много дантела и блясък. Такава е зимата според Анна Молинари и Scervino Street – разкошна и богата, а комбинацията от удобство и топлина я допълват. Детските тоалети на Miss Blumarine са толкова прекрасни, че всяко момиченце би се почувствало като принцеса, носейки ги.

Кулминацията на вечерта бе двуетажна торта, вдъхновена от цветовете и мотивите застъпени в колекцията на Blumarine. На въпроса, какво ново ще предложи в бъдеще модната къща, Аля Милушева се усмихва и отговаря: ,,Подготвили сме много изненади за нашите клиенти, които ще станат ясни още през новата година. Очакваме нови марки, които са известни на повечето дами и други, съвсем непознати за българската публика, но също толкова вдъхновяващи!“

Заповядайте в Астела на ул. Алабин 56!