Футболистът Христо Златински е пострадал при катастрофа (Видео)

6
Добави коментар
maqo
maqo

Футболистът Христо Златински е пострадал при катастрофа (Видео)

177

Публикувано на 18 октомври, 2014 от

sands

Футболистът Христо Златински е пострадал при катастрофа (Видео) Полузащитникът на „Лудогорец“ Христо Златински е пострадал при катастрофа на пътя между Русе и Разград, предава БГ НЕС.
При инцидента в колата са били бременната му съпруга и четиригодишното им дете. Те са откарани в русенската болница без опасност за живота. Националът има травми във вратата и главата, а съпругата му е с прорезни рани.
Катастрофата е станала малко преди 15.00 часа. Лек автомобил „Фиат Мареа“ се е движил в посока Разград, когато е бил изпреварен от тежкотоварен камион. Камионът рязко е направил завой, без да даде сигнал, и, за да избегне удара, шофьорът на фиата е набил спирачки.
На мокрия път обаче колата му е поднесла и е ударила челно идващия насреща джип „БМВ Х5“, в който са пътували Златински и семейството му. Заради рязкото спиране автомобилът на футболиста е бил ударен и от движещия се зад него „Нисан“.
Пострадали са и тримата пътници във фиата. Най-сериозно е положението на 68-годишния Иво Влаев, който е с политравми в гръдния кош и корема. Той е бил затиснат и се е наложило да се реже колата. По-леко са ранени съпругата му Динка Влаева на 70 години и водачът на автомобила Христо Влаев на 39 години.

По непотвърдена информация шофьорът на камиона е избягал от мястото на инцидента.

Покажи още