Грижи За Бебето И Детето – Бенджамин Спок

11
Добави коментар

09:26
//

0
коментара

//
Katya Vicheva
// Category:

bestsellers
,
Бебето
,
Бенджамин
,
Грижи
,
Детето
,
деца
,
доктор
,
изтегли
,
книга
,
онлайн
,
родители
,
Спок
,
чети

//

Грижи За Бебето И Детето – Бенджамин Спок

Поколения наред родителите разчитат на вечния бестселър на д-р Спок, който си остава най-авторитетното и благонадеждно ръководство за отглеждане на бебето и детето. Световноизвестният педиатър в съавторство с д-р Стивън Дж. Паркър е обновил и разширил този наръчник, за да отговори на промените и предизвикателствата на XXI век.
Организирана по начин, позволяващ бърза и лесна справка, и включваща изцяло нови раздели за юношите, книгата предлага актуални съвети и информация по теми като:
кърменето: най-новите теории и доказани техники за работещи майки
имунизационен календар
препоръки за прием на витамини и режим на хранене
често възникващи медицински въпроси и отговори за ваксините, обрива от пелени, разстройството при бебетата, акнето и др.
съвместяване на работата с родителските грижи
профилактика на зъбите при децата
деца с увреждания
оказване на първа помощ и предотвратяване на наранявания
разговори с вашето дете за секса, противозачатъчните средства, хомосексуалността, цигарите, алкохола и злоупотребата с наркотични вещества, проблеми с ученето
отглеждане на спокойни деца
Тук ще намерите всички изпитани с времето съвети на д-р Спок и последните новости при грижите за детето, както и речник на медицинските термини. Повече от всякога тази незаменима класическа книга ще помогне на родителите да посрещнат със самочувствие и радост множеството предизвикателства и отговорности. И както д-р Спок винаги е казвал: Вярвай в себе си! Знаеш повече, отколкото си мислиш, че знаеш.

Създай сайт безплатно – Безплатен хостинг и домейн

0
коментара за тази публикация

Сподели мнението си за статията