Samsung Galaxy Alpha Ревю

7
Добави коментар
vaskoyordanov92
vaskoyordanov92

Galaxy Алфа е най-красивото Samsung устройство, което някога е обработват. Това е първото устройство,което се възползва от чисто новия дизайнерски облик на компанията, който се отличава с полиран алуминий встрани, скосени ръбове, тънък профил и поликарбонат (пластмаса); същия дизайн се използва в Galaxy Note 4 и Galaxy Note Edge, но Алфата е първият, който всъщност го правят от производствената линия.Семпъл, но елегантен; минимален, но обилен. Отличаващ се с дебелина 4.7-инча рамка и 6.7 мм, Алфата е повече от достатъчно елегантен и изискан.

Идва с 5,1-инчов диплей.Но докато Алфата лесно бие GS5 в стил, останалата част от него не е толкова впечатляваща. Той не е водоустойчив; липсва микроб слот;батерията е по-малка; той използва по-ниска резолюция камера; и тя не идва с IR Blaster. Той също така разполага с по-ниска резолюция 720p Super AMOLED дисплей.

Алфата идва с  32GB вградена памет,двойно повече от GS5. Дори и така, GS5 поне има микроб слот за разширение на паметта.

Алфа използва Android 4.4.4 KitKat, която все още е технически най-новата потребителски обърната версия на мобилната операционна система на Google.

Разполага с 12мега пикселова камера.А вътрешно се задейства от четириядрен 2.5GHz Krait 400 процесор, Adreno 330 GPU и 2GB оперативна памет.

Характеристики и цена – Samsung Galaxy Alpha