Zorica и Vesna отново приятелки след 29 години война

1
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

В навечерието на концерта си в „Arena“ (11 ноември) Zorica възобнови приятелството си с Vesna, което двете развалиха заради мъж. Всички обиди, които Zorica Brunclik (59) и Vesna Zmijanac (57) си размениха през изминалите 29 години, са забравени. Ябълката на раздора стана Miroljub Aranđelović Kemiš (56), когато през 1985 година Zorica зае мястото на Vesna в неговия живот.
– Предлагах й да й върна Kemiš, винаги съм имала слабост към нея. Пращаше гангстери да му чупят пръстите, да не може повече да свири – разказа навремето Brunclik и добави, че Zmijanac, която по него време е имала солидни връзки, е в основата на забраната за появяването й по RTS.
– Никога не сме се карали, не е имало остри думи. Просто престанахме да си говорим. Минали са 30 години и повече не желая да говоря за това – каза Vesna.
Zorica и Vesna бяха големи звезди в ex YU. Нерядко след участия двете са осъмвали заедно в заведения.
– Бях им на сватбата и им занесох добър подарък, а после говореха какво ли не. Не съм й отнела Kemiš, той стана мой, след като реши да се раздели с Vesna – оправдаваше се тогава Zorica, а сега сподели, че за нея е голямо удоволствие, че отскорошната й приятелка ще присъства на концерта й.
© ex-yu музика