Горещо!!! Иван Ласкин показа задните части на Алекс Сърчаджиева в домашно клипче!

7
Добави коментар
informiran365
informiran365

Иван Ласкин показа задните части на Алекс Сърчаджиева в нета!

Съпругът на актрисата и водеща от Нова ТВ показа на всички в социалната мрежа задните части на жена си. Иван Ласкин публикува доста пикантно домашно клипче, на което много ясно се виждат задните части на Сърчаджиева. Очевидно Ласкин и Алекс имат доста странни представи за уютна вечер в домашна обстановка, коментираха колегите от hotzona.bg. 

Самият Иван Ласкин публикува скандалните кадри в социалните

Advertisement:

Advertisement:

мрежи и дори посъветва приятелите си да последват техния пример и да се позабавляват и те. На въпросните кадри се виждат голите и дълги крака на актрисата и водеща на „ВИП Брадър“. По време на „снимките“ тя е облечена в широка рокля, а в един момент дори заголва задните си части и ги показва пред камерата. Разбира се, клипчето предизвика вълна от коментари в нета, където фенове на актрисата я поздравиха за свободното държание което има. Освен това тя събра и доста хвалби

за задните си части, които направо побъркаха мъжката част от аудиторията.

Това далеч не е първият случай, в който Сърчаджиева показва разкрепостено поведение. Преди време именно на едно от афтърпартитата на „Биг Брадър“ актрисата си вдигна ризата и извади на показ сутиена и гърдите си. Още тогава тя остави впечатление, че е доста скандална и разкрепостена личност, особено след като гаврътне няколко питиета, а сега успя да затвърди това мнение, което хората си създадоха за нея.