Какво искат жените от съпрузите си

15
Добави коментар
hobby-bg.info
hobby-bg.info

Самоусъвършенстване

Статия се фокусира върху нещата, които много жени често искат от съпрузите си. Ще видим какви са желанията, а не емоционалните им нужди, които включват: време за тях самите, нуждата да повярват в себе си, нуждата от принадлежност и нуждата да обичат и да бъдат обичани.

1. Казвайте й всеки ден, че я обичате
Всяка жена иска да чува това. Всяка иска да знае, че е обичана, а най-добрият начин да прошепнете „Обичам те“ е при непринудена прегръдка или когато държите ръцете си по време на разговор.

2. Разбиране и прошка
Ще има дни, в които съпругата ви ще греши или ще й бъде трудно да е около вас. Няма перфектни хора. Тя ще иска да я разберете и да й простите. Не забравяйте, че няма връзка, която може да продължи без прошка.

3. Разговори
Не позволявайте разговорите със съпругата ви да изчезнат. Ако това се случи, отношенията в брака ви могат да се влошат изключително много. Говорете за децата, работата, времето – има много неща, които можете да споделите един с друг.

4. Намерете време за нея и децата
Времето, което прекарвате със съпругата и децата, не трябва да е нещо, което просто се случва. Вие трябва не само да го планувате, но и да го осъществите докрай. Да отделяте време за тези, които обичате, трябва да бъде с висок приоритет за вас.

5. Казвайте „Да“ повече, отколкото „Не“
Често отрицателните отговори, които давате на съпругата и децата, са предпоставка, те да се отдалечат от вас. Помислете два пъти преди да кажете „Не“ и ще бъдете смаяни от резултата – казвайки „Да“ можете значително да подобрите отношенията си с тях.

6. Слушайте добре
Действително е много отчайващо за съпругата ви да споделя мислите и чувствата си с вас и да осъзнае, че вие всъщност не я слушате. Вашата съпруга иска да я слушате не само с ушите, но и със сърцето си.

7. Привързаност и доброта
Колко често казвате „Моля“ или „Благодаря“, или давате на съпругата си неочаквана целувка? За съжаление, някои женени двойки забравят да бъдат нежни и внимателни един към друг, а това е от особено значение за успешен брак.

8. Участвайте в домакинството и отговорността за децата
Една от основните причини за конфликт в семейството е – кой и какво прави в къщата. Задълженията и грижата за децата не са отговорност само на съпругата ви. Тя не трябва да ви моли, за да се включите в къщната работа.

9. Почивен ден
Не се оплаквайте, ако съпругата ви си взима свободни дни няколко пъти в месеца. Това означава, че тя ще се отърси от притеснението си за това, какво се случва с децата, къщата, домашните любимци и вас. Тя заслужава тази почивка и има нужда да се погрижи за себе си, за да бъде емоционално и физически здрава.

10. Ангажиментът да се погрижите за себе си както физически, така и емоционално
Много мъже не се грижат за себе си, когато става въпрос за здравословни проблеми. Това не е справедливо към съпругата ви. Тя е вашата любима, а не майка. Поемете отговорност за собственото си здраве.
 

Какво искат мъжете от съпругите си
 

 
Харчите ли пари без да забележите, или пък оставате без доходи в средата на&nbspповече

 
Независимо дали признаваме или не, всеки един от нас има сексуални фантазии.&nbspповече

Без определен ред, това са 10-те неща, които мъжете най-често искат от съпругите си.&nbspповече