Школа по танци VeroniQue участва в БГ Сайт 2014

24
Добави коментар
yasoo
yasoo

Да направим уеб сайта на Школа по танци VeroniQue победител в БГ Сайт 2014 за „Сайт на публиката„!

Обичате ли да танцувате? Ако сте любител на танцовото изкуство и нашият сайт ви допада, подкрепете Школа по танци VeroniQue, като дадете своя глас за “Сайт на публиката”. Ще сме благодарни на всеки глас в наша подкрепа, защото създадохме veronique-bg.com с огромна любов, старание и професионализъм, създадохме го за Вас, нашите приятели!

Единственото, което трябва да направите е да посетите сайта на конкурса BG Site 2014 и да ни откриете в категория 12 „Култура и изкуство“ (или с ctrl+f, като напиште VeroniQue). След това остава единствено да го изберете при избора си на глас и да въведете e-mail адрес! И не забравяйте да потвърдите избора си в e-mail-a, който ще ви изпратят.

Конкурсът “BG Site” стартира в далечната 1999 година и се провежда за петнадесети път, като тази година са регистрирани над 220 участници. Оценяването по традиция е през месец октомври, а официалното обявяване на резултатите и  церемонията по награждаването на победителите ще се състои в началото на месец ноември.

Ние от Школа по танци Вероник искрено молим Вас нашите приятели да ни подкрепите, да помогнете на този проект да продължи да се развива. Ще сме благодарни на всеки, които се включи и даде своя глас.

Можете да гласувате за нас от тук: http://www.bgsite.org/votepublic

Сърдечно благодарим!

.