Скандално! Студентката, опипвана от полицайка, с лесбо снимки във фейсбук!!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Момичето, за което медиите разгласиха, че е било опипвано и изнасилвано от полицайка по време на проверка в столицата, предизвиква все по-голям интерес от страна на медиите. След оплакванията на Борислава Латинова, че е станала обект на се*суален тормоз от страна на полицейски служител, полицайката набедена за „изнасилване“, категорично отрече да е извършвала подобни извращения върху Борислава. 

Advertisement:

Истината за случилото се, все още не е разкрита, но по-наблюдателните читатели попаднаха на снимки на Латинова от профила й във фейсбук, на които тя демонстрира доста разкрепостено и неприлично поведение. Последните фотоси на момичето, предизвикаli бурни коментари от страна на онлайн потребители са публикувани от известния столичен „Козмо клуб“, където работи Борислава. На тях девойката е щракната в моменти, в

които интимничи с други момичета. Освен това в профила си тя се представя като Borislava Molly Latinova. Според читатели, думата molly е нарицателна за популярно сред младежи наркотично вещество. На една от снимките пък Борислава се е снимала с доста предизвикателно и разголено облекло посред зима. Очевидно тя още от преди е обичала да се показва разголена в публичното пространство и ще се окаже твърде скандална личност.