Най-честите женски фантазии

3
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Share the post „Най-честите женски фантазии“

Една от най-често срещаните женски фантазии е тази, в която тя да е наивната, неизкушената в секса. Мъжът от своя страна е опитен и мъжествен, силен и влиятелен и проявява интерес към нея. В тази категория попадат и сцени на изнасилване.

Друга доста разпространена фантазия при нежния пол е триото с двама мъже. При това любимите вариации включват едновременно проникване на двамата мъже или пък те едновременно й правят френската любов.

В съзнанието на огромен брой жени много често нахлуват сцени, в които те като проститутки или стриптизьорки и правят секс с клиенти срещу заплащане.

Жените често си фантазират и за това как даряват и получават ответни ласки с друга представителка от същия пол, как сами съблазняват или пък са съблазнявани.

Сексът на публично място е класика в жанра. Множество представителки на нежния пол си въобразяват, че правят секс пред една или друга зрителска аудитория. В такива фантазии те смятат, че тяхното изпълнение води наблюдаващите до сексуална възбуда

Жените обичат и да си представят как се въвличат в сексуално приключение с няколко партньора едновременно, като получават ласки от мъже и жени.

Повечето жени си фантазират за среща с напълно непознат мъж. Той ги отвежда в мотел или на вилата си, където се отдават на страстна любов без задръжки. Жените чувстват, че могат да си позволят пълна разкрепостеност с човек, когото повече едва ли ще срещнат.

Share the post „Най-честите женски фантазии“