Полезна информация

1
Добави коментар
joy88
joy88

Добри приятели според зодиите

Овен

Първият слънчев знак в зодиака е овенът. Познат като силен и властен знак, но това е само за тези, които не го познават. Като приятели са всеотдайни и винаги са готови да помогнат на близките си. Той е един от най – верните приятели. Понеже е много чаровен и деен винаги успява да привлече нови хора в обкръжението си. Не допуска сивотата от ежедневието да влиае в отношенията му с другите. Винаги е готов на големи саможертви за приятелите си.

Телец

Телецът  цени много приятелството, за него то е толкова важно, колкото и семейството. Понякога представителите на тази зодия са доста ревниви спрямо приятелите си и гледат с лошо око, когато те прекарват свободното си време в чужда компания. Те харесват да се обкръжават с хора, които споделят техните интереси и възгледи за живота. Ценят лоялността и преживявят много тежко неискреност в поведението на приятел.Въпреки, четелецъте себелюбив и смята, че светът се върти около него, ако заслужите неговото приятелство, трябва да знаете, че то ще е до гроб.

Близнаци

Близнаците по природа са чаровни, весели и умеят да създават нови контакти. Имат изключително чувство за хумор и никога не биха ви отегчили.  Много хора предпочитат тяхната компания. Въпреки многобройните си познанства, те имат малко верни приятели. Най – трайните си приятелства близнака завързва в младите си години, а в по – зряла възраст, обикновенно са по – повърхностни.

Рак

Раците са силно интуитивни и винаги усещат, когато имате проблеми. Те са домошари и не обичат шумните места, предпочитат уюта вкъщи. За тях най – важно е семейството, но винаги са готови да се притекат на помощ на приятел. Не обичат да бъдат критикувани, а обгрижвани и почитани. Подбират внимателно хората с които да се сближат. Понякога са студени и груби и мачкат приятелите си, но бързо се реваншират.

Лъв

Обратно на своето величие лъвоветеса едни от най – добрите приятели и винаги са готови да ви помогнат. Те умеят да общуват  – това им е втората природа. Като личности са самоуверени и с добро самочувствие, затова е лесно да се другарува с тях. Трудно се подават на тъгата, не са мнителни и не страдат от комплекси. Защитават и пазят гърба на приятелите си от неблагоприятни ситуации. За да им станете близки трябва да умеете да пазите територията си, да издържате на тяхното темпо и да запазите личното си достойнство.

Дева

Най – добрите съветници и най – грижовните приятели. Винаги са подредени, спретнати и чисти. Девите са едни от най- деликатните приятели. Преди да ви посъветват винаги добре обмислят и анализират ситуацията. Те са изключително методични и не пропускат важни неща – като вашия рождения ден, да ви напомнят, че имате важна среща, която не трябва да пропуснете. Трудно им е да изразяват чувствата си, но за сметка на това делата им ги показват. Разговорливи са и много често не признават грешките си – те са безгрешни. Притежават изумителна памет на която разчитат и никога не биха пропуснали  удобен момент в който да ви накарат да се усмихнете. Не допускат в обкръжението си хора, които не умеят да ценят техните качества.

Виж повече на http://www.astrohoroscope.info/