Палети в кухненското обзавеждане

13
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

В последните години се наблюдава засилен интерес към изработването на различни продукти, аксесоари и мебели за дома от рециклирани материали. Мебелите от палети също станаха особено популярни в тези среди. По предназначение палетите се използват за транспортиране на стоки и се изработват от иглолистна или широколистна дървесина. След качествена обработка на дървения материал те успешно намират приложение в обзавеждането на домове, градини, заведения и офиси. Палетите могат да влязат в употреба и в кухненското обзавеждане. Нека ви покажем няколко идеи как бихте могли да придадете интересен винтидж стил на вашата кухня като използвате европалети.

Вижте още: Обзавеждане и декорация на здравословна кухня

Системи за съхранение

Системите за съхранение са подходящи за онези, които търсят удобство, но предпочитат по-леко присъствие на палетите. За изработката им е необходим само един палет или дори част от него. Използвайте въображението си и можете да си направите висяща стойка за тенджери и тигани, рафт за чинии или ефектна стойка за вино.

Вижте още: Как да спечелим място в кухнята

Кухненски остров

Кухненският остров е мултифункционална и практична мебел, от която се нуждае всяка малко по-голяма кухня. Можете да го използвате като работен плот, маса за хранене или бар, както и да съхранявате продукти и принадлежности в долната му част. Не се лишавайте от удобствата на кухненския остров, само защото бюджетът ви е ограничен. Използвайте палети и си осигурете всичко необходимо!

Вижте още: 10 идеи за кухненски остров

Трапезарна маса

Една допълнителна маса за кухнята или трапезарията никога няма да ви бъде излишна, особено ако често каните гости на вечеря. Палетите пък от друга страна са много подходящи за изработката както на интериорни, така и на градински масички. Сложете красива покривка и аранжирайте с цветя и свещи. Резултатът ще е велиПалетен!

Вижте още: 9 свежи идеи за маса от палети

Бар плот и бар маси

Бар плотът и по-високите бар маси са особено подходящи за вечерен коктейл или среща с приятели. Създават приятна, неангажираща атмосфера и предразполагат към социални контакти. Бихте могли да използвате тази палети идея не само за кухнята, но и ако търсите по-евтин вариант за обзавеждане на заведение.

Вижте още: 6 функционални идеи за кухненски бар плот

Кухненско обзавеждане

Палетите ще ви предложат нискобюджетно и интересно решение за цялостно обзавеждане на кухнята. Можете да вградите електроуредите или да ги използвате като дървено покритие на кухненските шкафове.

Вижте още: Интериорен справочник за кухня

Нуждаете се от професионална помощ за обзавеждането на вашата кухня? Независимо дали палетите са вашият избор на материал, в MaistorPlus.com ще откриете подходящ специалист за всеки интериорен проект. Разгледайте изпълнителите в категория Мебели и обзавеждане и направете безплатно запитване към тях. Сравенете офертите и репутацията на кандидатите, преди да изберете кого да наемете.

Направи заявка