DSQUARED2 WILD

3
Добави коментар
jpenchev
jpenchev

Dsquared2 представят нов мъжки аромат – Wild. Той предава философията на марката, като дава на невъздържания сексапил една ултра-модерна и шикозна форма.
Wild следва линията на развитие на Dsquared2 по пътя на ароматите, вдъхновен и открит в природните елементи. Тръгвайки по пътеката, очертана от дебютния аромат He Wood, следван от Potion, Wild е още една стъпка за Dsquared2. Той изследва желанията на мъжа и връзката му с природата и градската среда, която го заобикаля. Тази загадъчна и съблазнителна концепция стои в основата и на самата марка – свободата на мъжа да изрази своята чувственост и най-силни желания. Wild материализира страстта на Dsquared2 за авангарден подход в модата, който прекрачва границите на канона.
„За нас парфюмът има емоционална връзка с това, което сме. Той разкрива дълго сдържаното желание да мечтаем, поради което концепцията за Wild има такава дълбока връзка с нас и идеологията на Dsquared2. Крайният автентичен израз на самия себе си е животът в пълна свобода на словото и съзнанието – ние сме пленени от тази идея, особоено в условията на днешното общество.”, Дийн и Дан Кейтън, Dsquared2.
Елегантно оформен с меки линии, които нежно се извиват в заоблени рамене, прозрачният флакон на Wild е висок и изтънчен. Завършена от малко черно бляскаво капаче, бутилката е символично впрегната в мека черна кожа, което е вдъхновено от юздите на жребци, седла и робски ремъци. Този дързък елемент от дизайна, замислен от Дийн и Дан Кейтън, подчертава контрастта между неопитомения характер на аромата и уловянето му във флакона. Опаковката по неповторим начин предава философията на Dsquared2, като предлага невъздържания сексапил в модерна и елегантна форма. Wild е един поразителен парфюм, който изразява свободната и дива душа.

Нотките: сантолина, смола, ладбанум, кехлибар, хумус

Как ухае?

Едно неочаквано пътуване започва, когато уханието от флакона изпълни въздуха с ароматната свежест на сантолина и пробуждащи нотки смола. Това е пътуване към свободата – отличителните и наситени нотки опопонакс се смесват с модерен кехлибарен акцент от нео-лабданум, за да изразят мъжественост, сила и мощ. Докато не се достигне момента, в който страстта бива освободена. Тогава чувствеността на растителен кехлибар превръща ароматната следа на парфюма в характерна и ясно различима диря. В съчетанието са включени и дълбоки примитивни нотки хумус, така че този парфюм да излъчва откриването на неочакваното.