FAST FLOORS | Ламиниран паркет | Трислоен паркет | Цени на паркети-София

1
Добави коментар
penkov
penkov

FAST FLOORS-ЛАМИНИРАН,ТРИСЛОЕН,КОРКОВ И ЕСТЕСТВЕН ПАРКЕТ

При избора на пода в покупката , трябва да се помисли за вашите нужди и целта на пода. Дали вашият под ще се справи с този проблем, ще ви помогне общоприета класификация за износоусточивостта на ламинираните паркети.клас 21 – вътрешни помещения с ниски динамични натоварвания (спалня , кабинет) ;клас 22 – жилища до средно движение на пешеходци ( детски стаи , хол , трапезария ) ;клас 23 – вътрешни помещения с висок пешеходен трафик ( кухня, коридор ) ;клас 31 – офис площи с ниска пешеходен трафик (заседателна зала ) ;клас 32 – Търговско помещение с високи динамични натоварвания ( офисни помещения ) ;клас 33 – Търговско помещение с висок пешеходен трафик ( магазин, фитнес залаНашите консултанти ще ви помогнат да направите правилния избор на подови настилки спрямо неговите спецификации.

Цената на ламиниран паркет не следва да е водещият фактор при избора на ламинат заради което да получите евтин продукт с лошо качество. Освен това , цената се отразява на дебелината на основната плоча изграждаща стабилността на ламината , износоустойчивият клас и структурата на повърхността. Ползите от ламиниран паркет са ясни а именно, че не изискват циклене , боядисване, педантично внимание  като употребата им ще ви продължи с десетилетия , без да загубят своето качество и великолепен външен вид. Ламинираният паркет е просто модерна съвременна красива настилка ,която ще си впиши напълно в модерният стил на вашия дом.  При висококачествените ламинати често е трудно да се направи разлика между продуктите, произведени от натурална дървесина поради постоянно обновяваще се модерни технологии позволяващи да се създадат симулация не само на външния вид на естествен дървен материал , но също така и текстурата и грапавостта на повърхността . Ламината е един добър избор за тези, които ценят красивата настилка, висока якост, устойчивост на влага, устойчивост на увреждане на разумна цена.

Закупуването на ламиниран паркет не е толкова проста задача. Съществуват много магазини в днешно време  предлагащи този вид настилки и въпреки това ,не само ние а и други ви препоръчваме покупка от първия магазин с неясната заявка “ добър евтин ламинат с безплатен монтаж“ . Услугата безплатен монтаж е търговски трик и затова е по-добре е да определите за себе си вида на ламинираният паркет  и да решите каква цена за подови настилки ще са подходящи за Вас. Популярността на ламината се дължи на неговата практичност и относително ниска цена. Ламинатът в зависимост от качеството и трайността си е разделен на много видове и  е идеален за апартаменти и офиси , както и за други области с висок трафик . С отличен външен вид, ламинираният паркет е много по -евтин, отколкото традиционните масивни паркети. В допълнение, замърсяванията могат лесно да бъдат почистени от ламината. Срокът на експлоатация на ламината зависи от нетовият клас и е до 25 години. Ние искаме да направим нашите клиенти доволни от покупката си и затова избрахме най-добрите марки на ламиниран паркет . Ако не знаете какво да изберете от разнообразието от марки ламинат можете да се обадите на нашата фирма и нашите служители ще ви помогнат при правилния избор.

FAST FLOORS-КАЧЕСТВЕНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

FAST FLOORS-ЛАМИНИРАН,ТРИСЛОЕН,КОРКОВ И ЕСТЕСТВЕН ПАРКЕТ

Използвани материали от www.tsonevflooring.com