Почивка на планина в Комплекс Романтика, с.Кръвеник, Априлци ! Нощувка + закуска + вечеря + топъл басейн на ТОП цена!

8
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Хотелски кoмплекс Романтика, Априлци разполага с леглова база от 18 места.

Местонахождение на комплекс „Романтика“ -Габровско:Хотелски комплекс „Романтика“ е разположено дълбоко в троянския Балкан в малкото китно селце Кръвеник само на 6 км от град Априлци и на 30 км от град Севлиево.

Комплексът предлага много възможности за една приятна почивка от малка къщичка с камина, до най-луксозните апартаменти, с красива гледка към Стара планина, чист въздух, тишина и спокойствие. Настаняване в комплекс „Романтика“: Комплекс „Романтика“ се състои от няколко сгради и къщи пръснати сред 12 декара зеленина и простор. Легловия капацитет на комплекс „Романтика“ е 110 човека.

Комплексът е с нов облик и ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани хора ще се погрижи за приятното Ви прекарване и доброто настроение.

Хранене в комплекса:

Декември месец на 2009 година отвори врати ресторант „Фантазия”. Той ще задоволи всичките Ви желания. Млад и талантлив готвач превръща готвенето в шоу спектакъл, като съчетава вкус и визия в едно уникално ястие.

Услуги:

Според настроението на клиентите комплексът ще им предложи различни варианти за отдих и забавления. Уютно кафене за бизнес срещи, сладкарница с изкушения, традиционна механа, изискан ресторант с деликатеси и конферентна зала са само малка част от местата които са на разположение на гостите. Закрит басейн, сауна, парилня и фитнес център са също на вашите услуги. А за децата комплексът ще Ви предложи детска стая за дъждовните дни, аниматори за луди игри, детски басейн и много други изненади. Комплекс „Романтика“ разполага с пет АТВ-та за екстремни преживявания и джип за разходки в гората с цел преоткриване на природата. Разработват се екскурзии и походи съчетани с пикници и готвене на открито. В момента се подготвя и офроуд трасе.

В околността се намират три манастира, ловно стопанство и спортен риболов, всички на разстояние приблизително 15 км. Комплексът се е ангажирал за изграждането на нов път за удобството на посетителите си.