Резервации на самолетни билети и хотели

1
Добави коментар
check
check

20% намаление за самолетни билети на Wizz Air

341

25.11.2014

Унгарският превозвач отново предлага регулярната си промоция за евтини самолетни билети. Авиокомпанията намалява всички свои полети с 20%, ако се направи резервация на 26 ноември 2014 г.

В зависимост от обслужващата фирма, са възможни ограничения.

За Wizz Air Hungary Kft /W6/ посочената отстъпка се отнася до стойността на полета, включително данъци, задължителните такси и ръчния багаж. Ако полетът се оперира от това подразделение, частта с административната такса е в пълен размер – заплаща без отстъпка.

Ако полетът се оперира от Wizz Air Ukraine Airlines LLC /WU/, отново намалението е в сила за цената на полета, данъци и такси, освен административната. Допълнението тук обаче е, че намаление са получава и за 1 бройка регистриран багаж, с тегло не повече от 32 килограма.

Отстъпката е валидна за всички пътници и само за нови резервации. Няма разделение между членове на Wizz Discount Club и останалите пасажери.

Обновените цени, може да проверите веднага след 00 ч. на 26 ноември 2014 г. чрез търсачката за самолетни билети на тази страница. Резервацията трябва да се завърши до края на деня.

Ако имате нужда от допълнителна информация или индивидуална оферта, моля свържете се с операторите на телефон 02/ 439 50 46.