Мъжки часовник Seiko Kinetic SRN033P1

0
Добави коментар
Timezone24.bg
Timezone24.bg

Seiko Kinetic са часовници, които имат уникална, технология за произвеждане и запазване на електроенергия. Тази електроенергия се произвежда от кинетичното, от естественото движение на китката. Произведената по този невероятен начин електроенергия се съхранява в специална батерия. Когато не се носи часовникът, запазената в батерията електроенергия може да поддържа функциите на часовника за около 6 месеца, след което той преминава в режим „сън“, а съхранената в батерията му енергия може да издържи до 4-ри. Благодарение на тази безупречна технология серията Kinetic днес е синоним на грижа и ангажираност към опазването на околната среда.

Мъжки часовник Seiko SRN033P1 с механизъм Kinetic с индикация на дата. Корпусът с диаметър 39,5 мм мм и е изработен от висококачествена неръждаема стомана, а бежовият циферблат  е защитен със закалено стъкло от минерал-кристал. Водоустойчивостта е до 10 АТМ. Черната каишка от естествена кожа придава максимално удобство.

 

Характеристика на часовника :

# Сайт на производителя: http://www.seikowatches.com/
# Механизъм: автоматичен, Kinetic
# Аналогов дисплей
# Функции: секинди, минути, час, дата, ден
# Цвят на циферблата: бежов
# Материал на корпуса: висококачествена неръждаема стомана
# Цвят на корпуса: сребрист
# Диаметър на корпуса: 39,5 мм
# Дебелина на корпуса: 10 мм
# Стъкло: минерал-кристaл
# Водоустойчивост: 10 ATM
# Каишка: естествена кожа
# Закопчалка: неръждаема стомана

Получавате:

# 24 месеца гаранция от производителя
# кутийка за съхранение
# инструкции за ползване

 

При покупка на автоматичен часовник от Timezone24.bg, получавате 10% отстъпка при покупка и на кутия за навиване на часовници.