Кличко нокаутира Кубрат Пулев

4
Добави коментар
mignews
mignews

Световният шампион по бокс тежка категория Владимир Кличко победи с нокаут Кубрат Пулев в петия рунд на мача за световната титла. Българинът изпадна няколко пъти в нокдаун, но игра със самочувствие и си заслужи аплодисментите на публиката в Хамбург.

Шампионът Владимир Кличко беше освиркан, но изигра поредния си голям мач на ринга. Той даде само 5 рунда на Пулев като изглеждаше непоклатим на ринга.

Украинецът запази всички свои четири шампионски пояса, след като с брутално ляво кроше изпрати българина на ринга в петия рунд.

Това беше първата загуба на Кубрат Пулев в професионалния бокс, докато Кличко записа 63-ата си победа, от които вече 53 с нокаут.

„Не се предаваме никога,продължаваме напред, благодаря на всички българи в залата. Това,че имаше късмет, не означава,че трябва да се предаваме. Продължаваме напред, България над всичко, обичам ви“- каза Кубрат Пулев веднага след мача.

„Не съм доволен от себе си, продължавам да работя, българите сме велик народ и ще продължа напред. Не ми достигна опит, може би рано стигнах до този мач. Всичко е на негова страна, но това не ме оправдава. Трябваше да го победя и не показах всичко, на което съм способен. Имаше и положителни неща, от които ще си извадя поука. Кличко направи 1000 номера, но това не е оправдание за загубата. Имах чувството, че играя в София“- допълни Пулев.