До 15 декември пловдивските деца пращат писма до Дядо Коледа по пощата

1
Добави коментар
topplovdiv
topplovdiv

До 15 декември пловдивските малчугани ще могат да пускат своите писма, лично адресирани до Дядо Коледа. „Български пощи“ обявиха традиционния си конкурс за най-красиво послание до белобрадия старец.

„В дните преди Коледните и Новогодишните празници в мрежата на пощенския оператор постъпват хиляди детски писма до приказния белобрад старец от Лапландия. Благодарение на доброто сътрудничество между Български пощи и помощниците на най-любимия дядо в света е възможен и конкурсът „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ разказват от Български пощи. Кандидатите за участие в конкурса могат да изпращат своите послания написани на ръка или на компютър, придружени с рисунки, стихчета и т.н.

Голямата награда за всеки участник е личен отговор от Дядо Коледа. Най-красивите писма пък ще получат и допълнителни награди от „Български пощи“.

Условието за участие в конкурса е писмото не само да бъде адресирано до Дядо Коледа, но и да носи написан според правилата за адресиране точен адрес на подателя, както и да бъде таксувано по цени за вътрешни кореспондентски пратки.