Изработка на онлайн магазин

1
Добави коментар
artseo
artseo

Всички изработени от нас онлайн магазини са напълно уеб разположени и може да се администрират лесно от всеки един компютър или мобилно устройство свързани с интернет. Администрацията на един добре направен онлайн магазин е изключително лесна, тъй като предоставяме писмени инструкции за работа с магазин, видео уроци, уроци на място в нашият офис или онлайн през скайп. Разполагаме и с добре обучен и учтив съпорт, на който може да разчитате по всяко едно време и да задавате въпросите си. Постарали сме се с времето да отстраним всяко едно препятствие пред нашите клиенти, за да им осигурим безпроблемна работа и конкурентно развитие в интернет.

Ние не поставяме ограничения в броя категории или продукти, всичко зависи само от вас, какво количество информация ще добавите. На кратко да ви обясним какво трябва да включва изработката на един онлайн магазин, като не описваме неща които са по подразбиране, като количка или регистрация на потребителите:

– Над 20 метода за разплащане, въпреки че в България най- популярният е наложен платеж, все по- често се среша и плащанетео, чрез PayPal или кредитни и дебитни карти през БОРИКА. Това е изцяло по ваш избор дали ще ги включим всичките методи за разплащане или само някой от тях, но все пак е добре да помислите и за удобството на потребителите си;

– Доставка с куриерските фирми Спиди и Еконт. Чрез изработката на онлайн магазин при нас имате възможност само с 2 клика да заявите куриер, които да достави вашата пратка до вратата на клиента. Модулите и на двата куриера изчисляват доставката още когато клиента заявява поръчката си и получава точна цена за доставка, която е крайна;

– Безброй методи за стимулиране на продажбите и популяризиране на онлайн бизнесът ви. Създавайте неограничен брой потребителски групи, където да давате различни привилегии в пазаруването на най- редовните ви клиенти, създавайте промоционални кодове, ваучери за отстъпки, намаления и всевъзможни оферти за насърчаване на потребителите да изберат вашият онлайн магазин;

– Неограничен брой доработки- ние можем да осъществим всяко едно ваше желание, на всеки един етап от изграждането или развитието на онлайн магазина, което мислите че ви е нужно за по- успешна интернет търговия.

Не се колебайте да се свържете с на за да зададете вашите въпроси, можете да го направите на 08777 3 25 25, email: [email protected] или от формата по- долу. Наши специалисти ще ви дадат бързи и адекватни отговори на всички неясности около изработката на онлайн магазин.

Онлайн магазините на дребно са форма на електронната търговия, която позволява на потребителите директно да купуват стоки или услуги от продавач по интернет с помощта на уеб браузър. Алтернативните имена са: уеб-магазин, електронен магазин, е-магазин, интернет магазин, онлайн магазин и виртуален магазин. Търговията в интернет се дели на два вида: бизнес към клиент (B2C) и бизнес-към-бизнес (B2B). Най-големите интернет магазини са ebay и Amazon и двата са базирани в САЩ. 

ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ
Изработка на онлайн магазин от ArtWebDesign.bg. Професионална изработка на онлайн магазин на топ цени. Ние предлагаме решения за онлайн търговия съобразени с нуждите и изискванията на клиента. Получавате само това, което ви е необходимо за можем заедно да реализираме един успешен онлайн магазин. Създаване на онлайн магазин , който да ПРОДАВА вашите продукти в интернет.

Валути и преводи
Възможност за добавяне на неограничен брой валути и езици при необходимост на клиента
PayPal
Плащане, чрез най- голямата и сигурна системата в света за електронни разплащани PayPal.
Банков превод / Борика
Възможност за разплащане, чрез банков превод или с кредитни и дебитни карти през системата на Борика
Спиди и Еконт
Интеграция на модули за доставка с двете най- големи куриерски фирми в България- Спиди и Еконт
Уникален дизайн
Изготвяне на индивидуален дизайн по изисквания и визия на клиента в съчетание с последните тенденции
Стимулиране на продажби
Възможност за всякакъв вид стимулиране на продажбите- ваучери за намаление, купони за отстъпка, намаления и отстъпки
Доклади и отчети
Пълен отчет на продажбите, продуктите, клиентите и всичко необходимо за лесен контрол над онлайн магазина
FaceBook магазин
Свързване на онлайн магазина с FaceBook страницата ви и изграждането на онлайн магазин в нея
Бързина и сигурност
Бързодействие и сигурност на системата за да сте спокойни в правилната работа на онлайн магазина