Как да отслабнете с помощта на сода?

1
Добави коментар
blues_woman
blues_woman

Как да отслабнете с помощта на сода?

Mari
23 ноември 2014

Ползата от содата като средство, което топи тумори са спорни, но популярната сода със сигурност ще се справи лесно и с излишните килограми

 

Действието на содата като средство, което ни разхубавява е доказано. Предлагаме ви две рецепти, които ще ви помогнат да имате по-хубаво тяло през пролетта и лятото.

Сигурно сте опитвали всевъзможни средства за диета, които не са имали кой знае какъв резултат. Содата ще ви помогне да се радвате на трайни и сигурни резултати, които ще впечатлят околните. а. Това е така, защото на този с всеки тестван метод да отслабнете е все по-трудно. Днес ще ви разкажа за един от най-лесно, евтино, но изключително ефективен метод за борба със затлъстяването – сода!

Сода за загуба на тегло – ефективни методи и рецепти:

Рецепта първа

Противно на общоприетото схващане, използването на сода за хляб, не може да се ползва само и единствено като се пие. Тези процедури могат да унищожат стомашната лигавица.

За процедурата, която ви предлагаме трябва да имате вана, която да напълните с топла вода и в нея да излеете 300 грама сода. Трябва да престоите в тази содена вода около 25-40 минути. Ако редовно правите такива вани, лесно може да загубите няколко килограма. Същото важи и ако нямате вана, а просто разтривате тялото си със сода под душа.

Рецепта втора

Необходимо е да се разтвори във ваната две чаши пълни с морска сол. След това се добавя към разтвора една чаша със сода и един литър силен чай от лайка. Тази вана не само ще изгори мазнините, но също така ще има положителен ефект върху цялото тяло и върху лимфната, нервната и имунната система.

Болиме.нет препоръчва и: