Как да лекуваме мислите си?

1
Добави коментар
anhinora
anhinora

Tags : взаимоотношения енергия семинар

Мислите са наши ментални деца.
Понякога са непослушни, своенравни и опърничави, друг път спокойни, радостни и вдъхновени! Понякога тъжни, друг път-щастливи, и точно както и децата, те запълват цялото ви пространство.

Но за разлика от децата, които порастват и един ден си тръгват , поемайки по своя път, мислите остават с вас завинаги, до самия край. А то е така, защото те са не просто временни спътници в живота ви, а защото те са самият живот.

 Да, мислите определят напълно вашата житейска ситуация. Ако искате, тя да е изпълнена с благоденствие и здраве, ще трябва да „възпитате” своите мисли да бъдат именно такива. Толкова ли е просто да се направи, колкото да се каже? Не, не е. Но е единственият ви шанс да привлечете нещата, които желаете!

                Това, което е извън ума, е и извън живота!

Научете повече за това, как можете съзнателно да избирате онези мисли, които да подобряват живота ви!
Научете как да лекувате онези мисли, които разболяват живота ви!
Научете как да бъдете Господар на мислите и преживяванията си, а не загубена лодка в бурно море, изложена на „ударите на съдбата”.

Защото „съдбата” е това, което Вие казвате, правите и мислите, а „ударите” са отраженията на това, което казвате, правите или мислите!

Само на семинара „Излекувай мислите си“ ще получите уникален психологически софтуер как да програмирате себе си за по-щастлив живот. Аналогията с компютърния език е неизбежна, тъй като, точно както с един бутон пускате вкарана в компютъра ви програма и тя започва да работи съобразно своите характеристики, така вашите мисли и думи включват съответстващи им програми, които довеждат в живота ви хора и неща, съобразно с вложените в тях характеристики, в случая емоции и намерения.

 

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

ВИЖТЕ ОЩЕ:

ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА

28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!

Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!                               

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ