Thalassa Sousse 4*, НОВА ГОДИНА 2015 – Тунис с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет София – Енфида – София

7
Добави коментар
karacitoursbg
karacitoursbg

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА: * Изпращане на Летище София от представител на фирмата за ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет * Самолетен билет за ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет София – Енфида – София. * Посрещане от представител на фирмата-парньор в Тунис. * Трансфер: летище-хотел-летище. * Настаняване за 5 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база. * Представител на фирмата по време на целия престой. * Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек по време на цялото пътуване. ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА: * Летищни такси – 95 евро на възрастен/дете * Новогодишна празнична вечеря. * Горивна такса – поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/. Минимален брой участници: 80 Краен срок за набирането им: 10 дни преди заминаване

ден първи – 29.12.2014 Програмата започва със среща на летище София с представителя на фирмата, който ще изпрати групата за полет до Тунис. След кацане на летище Енфида Ви очаква представителят с руски език на фирмата-партньор в Тунис за организиран трансфер до избрания от Вас хотел. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотел и допълнителните мероприяти, към които можете да се присъедините.

ден втори – 30.12.2014 Ще имате възможност да се насладите на престоя си в най-бързо развиващата се африканска страна, в която се съчетават по уникален начин арабския дух и самобитна култура с белезите на френското колониално влияние, което самите тунизийци определят като благотворно; да се отдадете на почивка във Вашия хотелски комплекс или на самостоятелни разходки в курортните зони и околните градове. Ако сте приключенски настроени може да направите вълнуващата двудневна обиколка из пустинята с огранизираната от нас екскурзия „Сахара – двудневно Сафари в пустинята“.

ден трети – 31.12.2014 Закуска. Свободно време или по желани можете да се запишете на екскурзията „Кап Бон и дегустация на вино”.

Посрещане на новата 2014 година!!!

ден четвърти – 01.01.2015 Закуска. Свободно време. По желание – след обяд – Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер

ден пети – 02.01.2015 Закуска. По желание целодневна ескурзия „Картаген”. Вечерта ще имате възможност да се запишете за незабравимо Лазерно шоу „Alzahra”.

ден шести – 03.01.2015 Закуска. Свободно време до организираният трансфер до летище за полет от Енфида до София . Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА!

* Забележка: – Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България до 15.12.2014 г. – Всички екскурзии се провеждат на руски език!

* Летищни такси – 95 евро на възрастен/дете * Горивна такса. *Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4,5 евро за 6 дни. * Новогодишна празнична вечеря в хотели: – Tej Marhaba 4* – 38евро за възрастен и 19евро за деца от 6-11.99г. – Thalassa Sousse 4* – 54 евро за възрастен и 27 евро за деца от 6-12.99г. * Допълнителни екскурзии