Веселка Крачунова представи колекция „Дрескод: Ултимативен шик“ » Моден свят

10
Добави коментар
svetla58
svetla58

На самостоятелно ревю в хотел „Хилтън” на 24 ноември дизайнерката Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK Fashion – „Дрескод: Ултимативен шик” есен-зима 2014/2015 г. Деси Банова е новото лице на VHK Fashion и тя откри ревюто, в което заедно с нея участваха Ирен Онтева, Гери Дончева, Ева Кикерезова, Петя Велкова, Виктория Джумпарова, Жана Янева и Ивелина Бубова.

Сред гостите, които уважиха събитието бяха редица приятели и почитатели на VHK Fashion, както и: Виолина Маринова, проф. Любомир Стойков, Стоян Михалев, Вили Боршукова, Мая Косева, Павел и Едита Цветков, Ваня Тошева, Меги Савова и дамите, носители на титлата Мисис България – Росица Стойчева, Диди Стоянова, Кристиана Костадинова и Ради Николова-Орцева др.

С новата си колекция дизайнерката Веселка Крачунова предизвиква дамите да бъдат ултимативно различни и неподражаеми през настоящите сезони, а нейният екип от професионалисти са подготвили смели, елегантни и много шик предложения за дамския гардероб.

Casual by VHK е линията, която дава на жените свобода и удобство в ежедневието. Спортно-елегантният стил на моделите от тази линия залага на мултифункционалността и динамиката на живота. Този път за акцент дизайнерката е избрала вечния деним. Този памучен плат в индигово син цвят е известен още от 16 век във Франция, където са го наричали Serge de Nime. В днешно време той е олицетворение на младост, удобство и шик. Кройките на моделите подчертават индивидуалността на всяка дреха. А с материя като денима винаги ще бъдете в крак с модата.

Линията Lady by VHK Fashion безапелационно е акцент на бранда. С тези модели дизайнерката засвидетелства своята почит към неизменната елегантност, женственост и финес. Преобладава класиката в линиите и цветовете – бяло, черно, бежово или nude, както е популярен цветът, в комбинация с розово, синьо и оранжево. Жарсет, коприна и кожа са материите, които обгръщат тялото, а бизнес излъчването е засилено с фино каре и пепит.

Лимитираната линия връхни дрехи „Алегория” с преобладаващи тренчкоти четири сезона е „своеобразната“ приказка, сътворена от дизайнерката Веселка Крачунова. Моделите са десет, като освен по визия, се различават по дължина и плътност. Цветовете са актуалните за сезона бяло и черно, фуксия и циклама, бледо лилаво, силно опушено бордо, светло и тъмно синьо, зелено, розово и желязно сиво. Десените са дюс, каре, пепит и цветя. Материите са съобразени със спецификата на сезоните есен, зима и пролет, а някои от тях могат да се носят и в по-хладни летни вечери. Част от материите са водонепромокаеми и не пропускащи вятър. Други са от фин кашмир, вълна и фин деним. Играта на цветове е умело използвана от дизайнерката и при хастарите, които импонират на цялостната визия в контраст на външната материя и подчертават основния цвят на тренчкота. Дизайнерката Веселка Крачунова отново е заложила на копчета уникати, в които също има игра на цветове и отличават всяка дреха в специфичен стил. Класиката присъства в част от кройките – стилни, строги и по-делови, силно вталени с дължина до коляното. Някои от моделите са спортно-елегантни, разкроени и къси с дължина около кръста, а други – романтично разкроени и вталени, създавайки алюзия за разкошна рокля. Реверите са от деликатни до силно изразени, с класически, заоблени и форми тип ученическа яка.

Изненадата от екипа на VHK Fashion беше модел уникат, представен от Ирен Онтева на финала на ревюто. Деси Банова изведе на сцената Веселка Крачунова и дизайнерката благодари на екипа си, който също покани на сцената.  За грима на манекените се погрижи носителят на Златна игла – Кирил Чалъков, а прическите бяха дело на фризьорски салон „Фетиш”. Постановката на ревюто  бе на Амалия Тинчева и Ани Петкова.