DirectFlooring-Ламиниран и трислоен паркет

2
Добави коментар
penkov
penkov

гр.София бул.Сливница бл.4  ,гр.Велико Търново ул.Ниш 7Б

Ламинат като настилка е идеален заместител на дървените подове . Традицията на дървени подове датира от стотици години  като естествената красота на твърдата дървесина може да донесе топлина и характер на всяка стая и отговари на всеки интериор.

Ламиниран паркет днес се предлагат в изобилие от стилове и дизайни . Всеки вид дърво показва своите собствени уникални характеристики , като показва различен дизайн аспект Съблазънта на ламинираният паркет се крие не само в своето представяне като настилка  с невероятна издръжливост, но също така и в лекотата, с която те са инсталират и поддържат.Лидерите в производството на ламиниран паркет са ангажирани в постоянни опити да се подобрява качеството и естетически стойности на техните продукти.

Въвеждането на релефни подови настилки ламинат е довело до настилка , която изглежда и се чувства по-скоро като реална твърда дървесина . Подобренията в основната технология на производство на ламиниран паркет е довело до подобрение в водоустойчивите качества на ламинат като подова настилка а увеличение на основната дебелина са довели до по-висока степен на стабилност на размерите.Естествен паркет със скосени ръбове/ V-образна фуга по крайщата на дъската/, е любимо на пазара в продължение на години , а сега вече се предлага като опция и за ламиниран паркет

Произвеждат се ламинирани паркет с дебелина от 6 до 12 мм. Цената зависи от дебелината на трегерната плоча и най-вече износоустойчивостта на повърхността. Ламинираниат паркет 6mm е подходяща само за райони с ниско натоварване и може да бъде повреден дори от движението на стола,тежки мебели и постоянно натоварване. Ламинат с дебелина от 7 или 8 мм е подходящ за повечето стаи, офиси и обществени сгради,а касае ли се за безкраен поток от посетители е по-добре да изберете ламинат с дебелина от 10 или 12 мм.

Посетете нашия шоурум днес или се обадете на някой от нашите специалисти при поръчка  за да обсъдим най-доброто решение за настилка спрямо вашите изисквания за подови настилки

Ние се опитваме да получите от нас само качествени ламинирани подови настилки . Ние доставяме най-доброто ламиниран паркет и аксесоари за най-добрите възможни цени.

Ламинираният паркет може да се поставя върху всякаква твърда, но равна повърхност (стар паркет, ламиниран паркет, дюшеме, теракот, гранитогрес, балатум и тънък мокет). Подът трябва да е равен с максимум отклонения 2мм или 3мм, които изолацията поема. В противен случeй, ламинираният паркет ще пружинира, когато се върви по него. Малката дебелина позволява полагане и върху друг вид подова настилка. Той не се цикли и не се лакира.

DIRECTFLOORING-Подови настилки Магазин за паркети гр.София:0897585529 0895790441

DirectFlooring-Ламиниран и трислоен паркет

Доверете се и вие на опитността, коректността и качеството което предлагаме при нас

Ламиниран паркет предлага най-добрата комбинация от качество и стойност в широка гама от цветове, стилове и дизайни , като са проектирани с изключителна здравина и издръжливост и ще продължат използването им  в продължение на години

DIRECTFLOORING-Подови настилки

Използвани материали от www.tsonevflooring.com