Съдят Анита Мейзер

2
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Собственика на марката „Мисис България” Меги Савова обмисля опцията да съди организаторите, пратили Анита Мейзер на „Мисис Свят” в САЩ, пише в. „Монитор“

 

. „Това е нарушение на бранд, който съм градила 16 години. Засягат се не само моите права, но и достойнството на носителките на тази титла, на техните семейства.

 

Мейзер е спечелила конкурса за най-достойна омъжена българка, но защо се явява като „Мисис България”, диви се в интервю за Нова бизнесдамата. Варненката, която взриви социалните мрежи с несъразмерен тунинг и самочувствие в излишък, е пратена на Соломоновите острови като представител на България от Яненка Люцканова.

 

Въпросната жена държи правата за Missis Bulgaria World и твърди, че е лицензиант на „Мисис Свят” за страната ни от 2002 г. Савова пък обясни, че с Люцканова е водила веднъж съдебен спор за марката. „Но явно  тя се чувства над закона.

 

Отговорност за изпращането на Мейзер търсете от организаторите. Ако намерите информация за въпросния конкурс, на който е избрана тя, ми я дайте, аз ще дам парите за благотворителност след делото”, отсече Савова.

 

 

 

 

http://www.novini.bg/