DS Domination Български портал – DS Domination Pro

2
Добави коментар
Darknez
Darknez

Базово ниво – DS Domination Pro

Закупувайки DS Domination Pro ще получите пакет от 27 видеа, набор от инструменти спомагащи и автоматизиращи процеса на работа, ежемесечни тренировки на живo (Webinars).

DS Domination Pro Webinars

Там ще откриете всички до сегашни уебинари, също ще намерите форма за записване известяваща ви за предстоящите уебинари.Уебинарите на живо са записани и качени за удобство на новите членове.Тренировъчните уебинари са събития, които ще искате да посещавате, защото са пълни с богато съдържание.

 

DS Domination Pro Тренировъчни Видео Уроци Стъпка по Стъпка

Видео уроците са направени стъпка по стъпка и покриват всичко от това да си създадете акаунт в eBay до правилното използване на снимките, заглавията на продуктите ви и информация за доставка.

 

 

DS Domintaion инструменти

DS Domination освен видео уроци предлагат и инструменти за да подобрите и улесни вашата работа.

DS Domination Amazon Analisys system: Инструмент, който автоматично намира печеливши продукти.
DS Domination Title builder: Инструмент, който ще ви помогне да направите оптимизиранo eBay заглавие.
DS Domination Image cropper, brander, and resizer : Инструмент, който изрязва, брандири и променя размера на изображението.

Обобщение

DS Domination Pro показва колко е лесно правенето на пари от продажби в eBay. След като вашите Amazon, eBay и PayPal акаунти са създане, просто следвайте метода ‘copy/paste’ както е описано във видео уроците.Всеки от вас със базови компютърни умения и минимално владеене на английски език може да очаква печалба от $3 до $15 на всяка продажба.

 

Цена ниво Pro: $20 месечно.