Разберете в детайли какво да очакваме от H&M за пролет-лято 2015 » Моден свят

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като преди няколко дни шведския бранд H&M официално представи H&M Studio SS15 пред медиите, е време да ви запознаем по-подробно с артикулите, които пролетно-лятната колекция включва, както и с концепцията на течението. И тъй като страхотните дрехи и аксесоари ще се появят по витрините на магазините чак на 12 март, имаме предостатъчно време да понапълним наново онзи прашен буркан за спестявания, до които все не успяваме да стигнем!

Колекцията, която ще представя H&M през пролет-лято 2015г, е един своеобразен образ на безгрижността, свободата и  вълнението на лятото. Леките материи са гарант за така търсеното удобство и прохлада в горещите дни, а стилните принтове ще се погрижат за модното ви излъчване. Дълги кафтани се преплитат със сака тип „пижама”, широки дънки в клош стила на 70-те се допълват от разчупени къси гащеризони, които лесно могат да бъдат преобразени във вечерен тоалет. Принтовете са много свежи и много цветни – палми,  закачливи фламингота, стилни змийски шарки. Цветовете, които безспорно се отличават като преобладаващи, са бяло, зелено, синьо, цвят сьомга и оранжево. Леко загатнатите спортни детайли в някои от дрехите засилват усещането за непринуденост през целия сезон.

Колекцията е вдъхновена от бягството от действителността, силното слънце и безметежния живот – запазена марка за Маями и Палм Спрингс. И това действително е така. Когато човек погледне дизайните, първата асоциация, която изниква в главата му, са безкрайни разходки по брега на океана и прекарани на плажа дни.

Сред аксесоарите от пролетно-лятната колекция на H&M особено много се откроява един тренд – змийският принт, който се появява върху ниски затворени чехи със заострени краища, стилни боти, нежни тънки колани и малки вечерни чантички. Красивите шалове в принт на палмови листа и малки птици фламинго ще бъдат чудесен избор, с който можете да разнообразите тоалета си и да внесете нотка пролетна свежест.

Мъжката част от колекцията е не по-малко впечатляваща! Господата ще имат възможността да комбинират вечното дънково яке, стилен бомбър от метализирана материя, парка от памук и найлон, суитшърт от скуба материя с космически принт, кожено рокерско яке, яркозелен пуловер, светли ризи, дънки с подсилени колене, тениски с дълбоки обли деколтета, елегантни скъсени панталони и спортно долнище от изкуствена кожа. При мъжете основният аксесоар ще бъде удобната и страшно модерна раница!

Автор: Преслава Цачева