Почистване на | Почистване на офиси, домове, търговски обекти, производствени помещения, хотели и други.

2
Добави коментар
chi100
chi100

За нас

Фирма за почистване

Чи 100 е фирма за професионално почистване, която развива своята дейност на територията на цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас…… Фирмата е специализирана в почистване на офиси, почистване на домове, почистване на търговски обекти, почистване на хотели, телевизионни предавания, производствени помещения и др.

Дейностите, които предлагаме  са съобразени с нуждите и потребностите на клиента:

Абонаментно почистване – ежедневно или периодично почистване , в удобно за клиента време
Основно почистване – цялостно  почистване след ремонт, строеж   или   почистване през определен период, което обхваща детайли по желание на клиента.

Във всеки етап от своята дейност се стремим да задоволим изискванията на клиента. Диалога между нас и партньорите ни е основан на взаимно разбиране, качество и прецизност. В условия на криза предоставяме възможността да получите максимално  оптимизиране на дадена услуга.

Нашата услуга е насочена, както към корпоративния клиент, така и към малките домакинства.

Всеки, който иска да улесни своето ежедневие, който цени своето време и държи на чистотата в своя дом или  работното  място може да ни се довери. Презентирането на нашите услуги ще  даде сигурност и убеденост във  вашия избор.  Често задавани въпроси, като: Ще стане ли? Как ще изглежда? Какво ще се получи? Ще се изчисти ли според очакванията? – ще дадат отговор защо ще изберете нас.

Фирмата има добре изградена структура, която я прави гъвкава и експедитивна. Разполага с обучен персонал и добра техническа база.