Ресторант Алхимика в Белащица до Пловдив – Alchemist Residence Von Goldenburg

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Всяко посещение във Alchemist Residence е незабравимо преживяване. Тук храната е не просто храна, а път за постигане на физическо и духовно удоволствие. Екипът на ресторант Alchemist Residence твори здравословна кухня, чиято мисия е да достави върховната наслада на сетивата. Кулинарните специалитети тук се отличават с вкусови качества от най-високо ниво и неподправен, естествен характер. Всеки продукт е високо ценен заради неговите особености и индивидуални специфики. Храната се приготвя така, че да се подчертае и изтъкне нейната неповторима същност.

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ ПРОДУКТИ ОТ РОДОПИТЕ В своята работа, екипът на ресторант Alchemist Residence залага на екологично чисти, типични регионални продукти и изходни суровини с най-високо качество. Той се стреми непрестанно да изследва, да подбира нови съставки и да се развива. Тук се ценят качествата на кулинарното наследство и същевременно се създава изцяло нова кухня. Екипът на Alchemist Residence отхвърля масовото производство и целенасочено търси неговата алтернатива в ориенталската и средиземноморска кухня.

За ресторант Alchemist „гурме“ не е модерен бизнес модел, а философия, стил на работа и отношение към храната. Гурме кухнята се състои 50% от качествени суровини и 50% – от кулинарно изкуство.

Екипът на ресторант Алхимика е безкомпромисен по отношение на използваните изходни продукти. Те са 100 % с естествен произход. Тук не се подкрепя използването на изкуствени подобрители на вкуса, синтетични заместители и консерванти. В кухнята на гурме ресторанта използват единствено естествени суровини. Те се преработват на място тук и се поднасят на посетителите под формата на впечатляващи ястия с неповторим вкус. Екипът на ресторант Alchemist купува качествено месо, което преработва в кухнята по специални рецепти до получаване на висококачествени крайни продукти. По същия начин се приготвят хляб, пате де фоа гра, домашно пушени меса и риби, домашно приготвени сладка, домашно мариновани зеленчуци. Подправки си набавяме от нашата градина. Ястията са овкусени със свежи билки през лятото и сушени подправки през зимата. Гурме кухнята е и изкуство, в което се преплитат дълго пазени кулинарни традиции и модерни методи на приготвяне и обработка на продуктите. Например: използването на фонд, готвенето на бавен огън, опушването на меса и риби са традиционни методи.

Кулинарно удоволствие Посещавайки ресторант Alchemist Residence -Philippopolis, Вие ще откриете най-фина текстура, завладяващи сетивата аромати, интензивен, изтънчен вкус, богато кулинарно разнообразие, чисти, здравословни, с ниско съдържание на мазнини храни и изненада във всяко блюдо. Ежедневно екипът ни се среща със специални изисквания на вегетарианци, вегани и суровоядци. Тук се познават отлично правилата на тези специални форми на хранене и се развиват съответните подходящи менюта. Но не са ли най-важните неща в живота радостта и щастието? Тома Аквински казва още през 13 век: „От всички страсти на душата тъгата носи най-голяма вреда за здравето.“

Хармония на дух и тяло Основната цел на ресторант Alchemist Residence Philippopolis е, посещавайки ресторанта, гостите да постигат пълната хармония на дух и тяло. Те имат възможност да се откъснат от ежедневния стрес, да се обърнат към себе си и да познаят щастието.