Супер гелове за продукти от мляно месо и колбаси – Адитиви за месо и месни продукти – Технохим БА – Адитиви за колбаси,…

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Супер гелове

Супер гелове за производство на емулсии, за влагане в продукти от мляно месо и всички видове колбаси.

ФОРГЕЛ 100 – за производство на емулсии и влагане на сухо. Не съдържат сулфити, не обезцветява бои. Не променят вкуса на крайния продукт. Придава хрупкавост и рязко намаляват термичните загуби. Различни варианти.

Технохим БА сме специализирани в разработване и производство на нови специфични адитиви за месопреработка по заявка на Клиента!

Позвънете за консултация и ние ще го разработим, според Вашите изисквания!

 

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 – сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ – Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ – Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.