Сексуалните извращения на всяка зодия

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Същността на астрологията се крие в генерализацията и въпреки че това е напълно абсурден и погрешен подход за анализиране на хората, същите тези хора масово и искрено вярват на зодиите. Понеже ние сме зли същества, обичащи да се възползват от хорските навици и наивности, решихме да разкрием точно онова, от което най-много се притеснявате – извратените ви сексуални влечения.

Всички хора са извратени, да не мислите, че сте само вие. Въпросът е, че досега никой не се бе заемал да определи взаимовръзката между дадена зодия и определено сексуално изкривяване. Докато не се появихме ние. Е, пригответе се и започвайте да се изчервявате.

Овен (21 март – 19 април)

Thinkstock/Guliver

Овните търсят нови сексуални изживявания. Най-много в живота те обичат адреналина. Често ще ги виждате да правят секс на открито, сякаш са животни. А когато се случи да го правят на закрито, задължително скубят и дерат. Какво да се прави – зодия. Тъй като в пубертета са се превърнали в мастурбаторни животни, в зряла сексуална възраст в леглото логично са бързи и егоистични.

Телец (20 април – 20 май)

Thinkstock/Guliver

Ако се запознаете с жена-телец в бара, молете се у вас да е останала някаква сметана. Телците са сексуалният глутен на целия зодиак. Просто заедно със сексуалното засищане, те си причиняват и стомашно такова, тъпчейки се с всякакви уж афродизиакални храни. Обикновено това непрестанно хранене води до логичен мързел в леглото.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Thinkstock/Guliver

Може да се направи сравнение между близнаците и обсебените хора, защото точно като тях в секса близнаците се държат като обладани от Дявола. Изключително любопитни са и не ги е страх да експериментират, което често ги води до бисексуални преживявания. Изключително талантливи са в оралния секс. Чак е плашещо как е възможно някой да е толкова добър с уста.

Рак (21 юни – 22 юли)

Thinkstock/Guliver

Раците са посветени на любовта, семейството и… аналния секс. Зад тежката маска на консервативността, обикновените дрехи и ежедневните ритуали, раците крият сексуални нужди, които граничат със садо-мазохистичните изпълнения. Понякога дори изпитват вина, след като са имали сексуален контакт, но това не ги спира да използват щипки за зърна и кожени камшици. Аналният секс за тях е като шоколада за хората – крайно необходим.

Лъв (23 юли – 22 август)

Thinkstock/Guliver

Лъвът е естествено чаровен, което води до множество сексуални контакти. Представителите на зодия лъв са известни със своята сексуална мощ и светкавично „надървяне“, когато ситуацията го изисква. Изключително неверни са и са безнадеждно пристрастени към порното. Обичат да хапят, но така, че да не си личи, когато партньорката им се прибере при съпруга си.

Дева (23 август – 22 септември)

Thinkstock/Guliver

Девите се правят на девици, но всъщност са доста разкрепостени в леглото. Те предпочитат всякакви сексуално-разнообразни дейности, включващи връзвания, фистинг, тройки, суинг и каквото още се сетите. Извън леглото обаче образът им е повече от чист, но вие не бива да се заблуждавате, защото ако отминете девата, рискувате да се лишите от садо-мазо мечта.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Thinkstock/Guliver

Везните са склонни да излъжат за всичко, що се отнася до секса. По принцип си падат по аналните ласки, въпреки че никога няма да си го признаят. Ще разберете какво им харесва, едва когато вече сте ги възбудили до немай къде и няма мърдане.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Thinkstock/Guliver

Скорпионите често се поставят на полова диета. За тях сексът е като религия, начин на живот. Има два типа скорпиони:

Тип 1: впускат се през глава в сексуални приключения, предавайки се изцяло на изкушението

Тип 2: лишават се от секс, докато не срещнат принца/принцесата на бял кон, а после цял живот съжаляват, защото е дошъл само конят

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Thinkstock/Guliver

Нищо не прави стрелеца по-щастлив от възможността да се „такова“ на обществено място или поне някъде, където могат да го хванат. Представителите на тази зодия са приключенски настроени, винаги когато става дума за сексуални изживявания.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Thinkstock/Guliver

Козирозите са професионалисти, но лошото е, че пренасят това отношение и в леглото. Често не виждат защо хората около тях така се подпалват по секса, намират го по-скоро за странен. Рядко експериментират. След като свършат, стават и си проверяват пощата, защото не виждат смисъл и в гушкането след секс. С две думи: сексуални сухари.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Thinkstock/Guliver

Изобретателни и прогресивни, водолеите могат често да бъдат откривани как с любопитство четат Кама Сутра и дори си подчертават с молив важните моменти. Имат огромен сексуален апетит и са доста невъздържани, което често води до секс без предпазни средства. Ако искате да чукате водолей, гледайте вие да осигурите презервативите.

Риби (19 февруари – 20 март)

Thinkstock/Guliver

Първоначално рибите ще ви шашнат с изключителен чар, привлекателност и чувствителност. Когато стигнете до леглото, ще разберете, че на всичкото отгоре имат най-различни фетиши, като един от най-разпространените е този към краката. Горките рибки – вечено си мечтаят за крака… на най-необичайни места…