Пикантни клюки и слухове: Николета Лозанова шокира с нова визия в еротична сесия за FHM

84
Добави коментар
ppet
ppet

Вече бившата приятелка на Николай Михайлов – Николета Лозанова засне еротична фотосесия за списание „FHM“. Красавицата позира с изцяло нова визия- като брюнетка и разкрива завидната си татуировка върху гърба си. На нея пише „I don’t wanna miss a thing“ и Николета признава, че след раздялата си с вратаря на младежкия ни тим се опитва плътно да спазва това правило.

„Мога да легна със всеки още същата вечер, в която се запознаем. Живеем във време,вкоето тези неща са съвсем нормални и естествени. Не разбирам защо да не го направя, ако ми харесва човека срещу мен. Какъв е смисълът да чакаш с месеци“, коментира тя. Все пак признава, че в такива случаи е по-вероятно и да остане разочарована.

„Истината е, че когато правиш така, рискуваш сериозно да се разочароваш. Вярно е – за момента е по-интересно, по-бурно, но може и да не ти хареса. Не знаете нищо един за друг, за телата си. От друга страна, във всяка връзка идва момент, в който не можеш да очакваш особени изненади. Затова е важно да не спирате да се разнообразявате. Колкото и хубаво да е едно нещо, рано или късно то омръзва“, завършва тя.