Заловиха сериен убиец в Бразилия

7
Добави коментар
magnit
magnit

Бразилската полиция арестува мъж, който признал, че е убил 42 души в последните десет години в Рио де Жанейро, съобщава Би Би Си.

Властите обявиха, че са задържали Саилсон Жозе дас Гракаш в сряда, малко след като убил жена в едно от предградията на града.

След това той признал, че е убил още 37 жени, трима мъже и двегодишно момиченце.

Органите на реда започнаха да издирват предполагаемите жертви и до този момент са намерили тленните останки на четири от тях. По време на разпита си в полицията мъжът е признал, че излизал на лов и убивал, за да вдигне адреналина си.

Дас Гракаш е категоричен, че ако някога бъде освободен от затвора, отново ще убива.

Предпочитаните от него жертви са били бели жени, които удушавал. Трите му жертви от мъжки пол били поръчкови убийства. Той следял в продължение на месеци избраната жертва и след дългото изучаване на навиците ѝ търсел възможност да нахлуе в дома ѝ и да я убие.

Експерти предупредиха, че Дас Гракаш изглежда е психопат, който се радва на вниманието на медиите и казаното от него трябва да бъде проверено много внимателно.

Саилсон Жозе дас Гракаш не е първият сериен убиец, който залавят в последно време в Бразилия. През октомври охранител от град Гояния призна за убийството на 39 души.

Източник: vesti.bg