14 Дек Първи сюжетни разкрития от „Търсенето на Дори” Избрана

8
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

Новият президент на Pixar Джим Морис разкри първите сюжетни джокери от дългоочакваното продължение на „Търсенето на Немо” (via Comic Book Movie), предвидено за 17 юни 2016 г. По време на бразилския Comic Con – Морис обяви, че времевата сюжетна пропаст между двата филма е 6 месеца. Дори (Елън Дедженеръс) продължава да живее в кораловия риф с Марлин и Немо, но по време на едно ученическо пътуване – синята рибка с проблемна памет ще си спомни част от миналото си.

Проблясъкът ще ги изпрати към вълнуващо приключение, в което Дори ще открие семейството си. Голяма част от сюжета ще се развива в Морския биологичен институт в Калифорния, където ще срещнем и новите герои. Сред тях са родителите на Дори – Чарли (Юджийн Леви) и Джени (Даян Кийтън), белугата Бейли (Тай Бърел) . Идрис Елба и Доменик Уест от The Wire също ще участват с гласовете си. Сред новите герои пък ще има октопод и морски лъвове.

Важна подробност е, че самата Дори е била „родена” и отгледана в института, но в последствие е върната в океана.

До премиерата на анимационното продължение има доста време, така че отделни елементи от информацията могат да бъдат променени. Но все пак ми се струва, че описанието на Джим Морис ще си остане твърдия скелет на сюжета.

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂