Благой Георгиев предложи брак на Куини-Алис

1
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Новината достигнала до ушите на бившата му Христина Витанова, при което тя за малко не откачила.

Въпреки че се прави на Желязната лейди, Хриси от няколко месеца не е на себе си. Близки до гимнастичката разказват, че чашата на търпението й е преляла преди два месеца, когато Куини-Алис даде едно от първите си интервюта.

Тогава ученичката заяви, че Георгиев досега не е попадал на точната жена, която да му 

даде подкрепа и обич, от каквито той имал нужда.

 

Точно тогава Витанова си мислела, че може да понесе поредната афера на Благо, но думите на уж по-неопитната дама силно я провокирали да започне да прави мизерии на футболягата.

 

От злоба и обида тя му забрани както на него, така и на родителите му, да виждат малките наследници Йоана и Давид. След това започна да подкукуросва роднините си в родно светско списание да хулят Благой.

 

 

Изкараха го куку – обсебвал жените до себе си и не им давал миг покой от ревност, вдигал им скандали и не им давал да излизат, когато той остъства. Не им позволявал да имат социален живот.

 

След това писаха, че изневерява на Куини, а тя мислела да зарязва школото заради него.

 

След това изкараха, че Благой преспал с всички готини мацки в Казан, както и че си викал българки по телефона, за да се въргалят в кревата му, докато пребивава в татарската столица.

 

В средата на миналия месец тръгна мълвата, че Георгиев е забременил Куини-Алис, а днес се счита, че това е причината, която е накарала спортиста да й предложи брак преди дни. Нека да се вземат младите, щом се обичат, но лошото е, че сега Христина си е наумила да не ги остави намира и да им вгорчава живота.

 

 

 

http://hotnews.bg/